CANCAN DANIELA CRUDU și SUHAIB MESHAH. Cine este noul IUBIT al Danielei Crudu

Daniela Crudu si noul iubit Suhaib Meshah (de origine iordaniană) nou cancan monden cu vedete dezinhibate.

Au trecut aproape 4 luni de când Daniela Crudu ținea prima pagină a tabloidelor în alertă, din cauza bătăii pe care a încasat-o de la iubitul croat, Seco Dubravko.

Ziarele mondene de cancan afirmă ca Daniela Crudu ”și-a tras” un nou iubit, nimeni altul decât Suhaib Meshah, excentricul model care s-a facut remarcat în show-ul matrimonial „Burlacita”.
Suhaib Meshah (vezi aici biografia) are un trecut tumultos. In urma cu aproape zece ani, familia lui a trecut printr-un proces, prin care cereau cetățenia româna, fapt care s-a si întâmplat, pentru mama si surorile lui, însa nu si pentru el.

Wiki daniela crudu si iubitul Suhaib Meshan

Marea a fost mirarea tuturor când au văzut imaginile cu Daniela Crudu și Suhaib Meshan, fostul concurent de la emisiunea 'Burlăcița'. Cei doi au uitat că nu sunt singuri pe plajă și au fost foarte apropiați.

Daniela Crudu a sărit în brațele bărbatului și s-au fotografiat împreună. Acum rămâne de văzut dacă între cei doi există ceva mai mult decât o frumoasă prietenie. Nu este pentru prima dată când se zvonește că vedeta și arabul care a cucerit-o la show-ul 'Burlăcița' au avut o relație.

In vara anului 2017 tabloidele de cancan scriau ca Suhaib Meshah traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Silvana Bragaru, nimeni alta decât Miss Playboy Germania. 

De curând noul iubit al Daniele Crudu, Suhaib Meshah a fost acuzat de trafic de persoane!!!

Potrivit surselor judiciare, în perioada ianuarie-martie 2019, fostulSuhaib Meshah i-ar fi facilitat unei tinere de 20 de ani transportul și cazarea succesiv în Spania, Suedia și Franța, acolo unde ar fi constrâns-o prin amenințări și acte violente să practice prostituția în folosul său. Conform surselor citate, iordanianul ar fi câștigat aproximativ 6.000 de euro de pe urma exploatării sexuale a tinerei

Suhaib Meshah nu are voie să părăsească teritoriul României decât cu încuviințarea prealabilă a organului judiciar. Și, mai mult decât atât, iordanianul, care are statut de refugiat, nu are voie să comunice cu persoana vătămată și nici cu martorii din dosarul în care este implicat.
MAI POTI CITI