Biografia SUHAIB MESHAH. Arabul cu ochi albastri de la „Burlacita” la Silvana Bragaru.

WIKI Monden. Nu este clar daca este fake news sau nu stirea din SpyNews care dezvaluie cosmarul prin care Madalina a trecut.

Ea este tanara care declara, în exclusivitate pentru Antena Stars, ca a fost sechestrata si maltratata de Suhaib Meshah, un model foarte cunoscut în România.

Conform biografiei oficiale excentricul model, Suhaib Meshah, s-a facut remarcat în show-ul matrimonial „Burlacita”.

Suhaib Meshah avea cele mai mari sanse la inima burlacitei Daniela Crudu, dar competitia a scos la iveala un lucru care a pus-o pe gânduri pe gânduri.

In urma unei discutii mai mult decat aprinse cu alt concurent, Suhaib a sarit la bataie, iar membrii staff-ului emisiunii l-au eliminat fara sa stea pe gânduri.

Suhaib Meshah are un trecut tumultos. In urma cu aproape zece ani, familia lui a trecut printr-un proces, prin care cereau cetatenia româna, fapt care s-a si întâmplat, pentru mama si surorile lui, însa nu si pentru el. Suhaib Meshah a explicat care a fost povestea acelui proces.
Suhaib Meshah biografie wiki

Tatal sau a mostenit statutul de refugiat politic în Statele Unite ale Americii, iar prin prisma faptului ca el este singurul lui baiat, a putut sa obtin si eu acest pasaport.

Suhaib a obtinut cetatenia româna in noiembrie 2015 dupa ce a dat testul pentru obtinerea cetateniei. Nu am aplicat pâna la acel moment, pentru ca avea pasaport de refugiat politic.

Brunet, cu tenul masliniu si niste ochi albastri care parca te hipnotizeaza, Suhaib a reusit sa devina imediat cunoscut si apreciat de mii de fani.

In iulie 2017 Suhaib si-a deschis o agentie imobiliara care se ocupa de vânzarea propietatilor din mai multe tari, dar baza este Spania. Acesta a declarat la momentul respectiv ca se axeaza mai mult pe zonele turistice, cum ar fi Marbella, Malaga, Puerto Banos, Valencia, Madrid si Barcelona.

Suhaib reuseste de fiecare data sa faca o multime de victime în rândul reprezentantelor sexului frumos este ”mai disponibil” ca oricând.

In vara acestui an tabloidele de cancan scriau ca Suhaib Meshah traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Silvana Bragaru, nimeni alta decât Miss Playboy Germania. 
MAI POTI CITI