KEREMCEM biografie, vârstă, înălțime, zodie, iubită. Wiki de actor turc talentat.

Citește biografia Keremcem (vârsta 42 de ani) și află care este înălțimea lui reală și data nașterii. Wiki câți ani are Keremcem (zodia Capricorn) și cine este iubita actorului din Turcia. Cele mai frumoase poze cu Keremcem le găsiți pe pagina lui de Instagram @keremcem

Pe numele din buletin este KEREMCEM DORUK dar publicul il stie drept KEREMCEM cel mai iubit cantaret, compozitor al TURCIEI pe YOUTUBE.

Apreciat, distins cu numeroase premii adorat de public cu milioane de fani pe rețelele de socializare, KEREMCEM va împlini la anul 20 de ani de activitate.

A trait pana la varsta de 42 de ani iubiri tumultoase, pasionale , intense. S-a casatorit o singura data  si s-a despărțit dar a iubit cu patos si vom vedea ce femei  actrite i-au stat alaturi.
keremcem biografie wiki personal

Cine l-a făcut sa sufere mai mult cine i-a marcat existenta si cu cine se iubește in prezent.

KEREMCEM va da viata  eroului principal masculin  ALI HUROGLU din serialul  "DRAGOSTE SI SECRETE".

KEREMCEM s-a nascut in ZODIA CAPRICORNULUI la 28 decembrie 1977 in MILAS, TURCIA.

A primit in dar o chitara de la tatăl sau si de atunci s-a perfecționat si a ajuns unul dintre cei mai iubiti cantareti ai TURCIEI.

Are înălțimea de 1,82 m si are 78 de kg. A făcut scoala la  MILAS PRIMARY SCHOOL si apoi LICEUL PRIVAT- IZMIR PRIVATE FAITH COLLEGE.

A absolvit cursurile liceului la TURGUTREIS MUGES in anul 1995. Facultatea pe care a absolvit-o este de RELATII INTERNATIONALE/ EGE UNIVERSITESI  -UNIVERSITY OF AEGEAN in 2003.

A vrut sa dea si la DREPT dar si la CONSERVATOR dar pana la urma a ajuns la RELAȚII INTERNAȚIONALE gratie punctajului mai mare obținut la admitere.

Este si compozitor, prezentator tv cochetează si cu moda si in plus face si actorie. La început canta pentru sine nu isi imagina ca are talent.

Atunci cand a văzut ca lumea il aplauda si este interesata de muzica sa a căpătat încredere. A primit numeroase premii de-a lungul carierei care i-au consfințit talentul.

Publicul e innebunit versurile sale sunt pline de emoție melodiile sunt pline de înțelesuri, canta despre viata , iubiri, sperante si deznadejde. Compune muzica pentru filme.

Si dacă am vorbit de filme  haideți sa vedem bogata filmografie a complexului artist.

FILMOGRAFIE KEREMCEM

 • 2004 Kerem İle Aslı - Kerem
 • 2005 Aşk Oyunu - Sarp Teksoy
 • 2006 Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik - Çirkin Ördek Yavrusu
 • 2007 İki Yabancı - Cem Arifoğlu
 • 2007 Avrupa Yakası - Kerem
 • 2008 Asteriks Olimpiyatlarda - Asteriks
 • 2008 Elif - Ahmet Karabey
 • 2008 Proje 13 - Keremcem
 • 2010 Keskin Bıçak - Eren
 • 2011 Tövbeler Tövbesi - Oktay Berk
 • 2014 O Hayat Benim - Ateş German
 • 2014 İksir - Himself
 • 2017 Küçük Ortak - Selim
 • 2017 İki Yalancı - Serkan Gülbulak
 • 2018 Aşk ve Mavi-  Yaman
 • 2019 Kimse Bilmez - Ali Hüroğlu


In 1996 s-a mutat la ANKARA iar in 2001 ajungea in ISTANBUL. Impreuna cu YUNUS ADAK a compus melodia EYLUL.

YONCA EVCIMUK il prezinta pe KEREMCEM lui AYKUNT  GUREC. Si asa incepe KEREMCEM sa compuna si rand pe rand apar albumele sale  care au vrajit publicul.

KEREMCEM a luat  lectii de actorie la CENGIZ KUCUKAYVAZ THEATRE. Si-a inceput cariera in 2001.

Pasionat de muzica, actorie calatorii, arta foto. Iubirea femilor i-a adus implnire. Va vine sa credeti ca un bărbat ca KEREMCEM a suferit mult in dragoste?

Viata lui sentimentala a fost un tumult care l-a dus de la agonie la extaz. Dar el le-a iubit pe fiecare. Unele dintre iubite i-au marcat existenta.

Timp de zece luni a durat casatoria si iubirea cu SEDA GUVEN si ea actrita. S-au casatorit la PARIS si iubirea lor parea ca va dainui.

NU A FOST ASA. S-au despartit. SEDA GUVEN este singura femeie care l-a facut pe KEREMCEM  sa o duca la altar.

Alaturi de partenera din VIATA FURATA actrita EZGI ASAROGLU a trait o iubire nabadaioasa. A curs multa cerneala despre povestea lor de dragoste.

S-a despartit si de EZGI ASAROGLU dar aceasta iubire l-a marcat pe KEREMCEM. Prima iubita a lui KEREMCEM  o actrita superba partenera in serialul ASK OYUMU, domnita YASEMIN ERGENE i-a frant inima.

Dupa ce s-a iubit cu KEREMCEM l-a părăsit pentru mostenitorul unui holding. Si ca l-a părăsit nu este nimic, dar NU A MAI RECUNOSCUT ca s-ar fi iubit.

Grea lovitura pentru KEREMCEM. A fost pentru YASEMIN exact precum in serial doar JOCUL DRAGOSTEI / ASK OYUMU.

Oricine ar fi suferit in asa situație. Următoarea iubita a jucat si ea in acelasi serial "JOCUL DRAGOSTEI".

Actrita BELIT OZUKAN este cea care a jucat si ea in serialul JOCUL DRAGOSTEI. Si ea  spus ca între ea si KEREMCEM nu a fost mai mult de o frumoasa prietenie.

Cum asa cand paparazzi i-au surprins impreuna si chiar KEREMCEM le-a cerut jurnalistilor sa șteargă pozele cu ei.

KEREMCEM nu vroia ca publicul sa stie ca are o iubita crezand ca publicul s-ar fi suparat. SEDA GUVEN s- a suparat cand KEREMCEM a folosit  la lansarea albumului in 2013 o melodie cu versurile scrise de fosta iubita BELIT.
poze rare keremcem si iubita lui pisica

O alta iubita ar fi ILAY ERKOY care a jucat în serialul HERCAI. KEREMCEM i-a transmis un mesaj de sustinere si i-a urat succes.

Melodia " YASIORUM LIDA versuri si melodie i-au fost dedicate lui EZGI ASAROGLU.

De un an si jumatate KEREMCEM si-a găsit liniștea si fericirea in compania actualei iubite o femeie frumoasa tocmai din IRAN.

Numele actualei iubite este GAZAL. Despre ea KEREMCEM spune ca ii ofera exact de ceea ce are nevoie.

Deocamdată  nu a vorbit despre o noua căsătorie. Dar nu se stie din moment ce GAZAL a dat un sens nou vieții actorului.

Ciudat este ca in momentul in care s-au intalnit GAZAL habar nu avea cine este KEREMCEM ca este celebru ca este iubit de public.  Ca este actor si cantaret.

KEREMCEM a fost VOCEA  RATUSTII in comedia "RATUSCA CEA URATA".

A fost solicitat la HOLLYWOD de compania WALT DISNEY sa compună doua melodii pentru coloana sonora a filmului  HIGH SCHOOL 2.

KEREMCEM este mare iubitor al poeziei lui CAHIT SATKA TARANCI. Asa a inceput sa scrie o melodie pe versurile poeziei NU .

Artistului nu ii este strain ROMANIA. Stie ca are multi fani. Într-un interviu a mărturisit ca a primit din ROMANIA niște coarne de cerb carpatin.

KEREMCEM a participat in luna aprilie la cea de-a 8-a ediție a FESTIVALULUI LADDA SKILL cu melodiile vechi compuse de-a lungul a 15 ani.

KEREMCEM este cetatean de onoare a orasului ADANA.

Deși era pandemie oamenii au participat cu bucurie. Ce a făcut in toata aceasta perioada KEREMCEM? A găsit un hardisk mai vechi si are de gand sa  reasculte melodiile compuse. Si le va reinregistra.

A spus oamenilor ca e nevoie sa stea in casa si ca oricine  isi poate gasi ceva de făcut pentru a-si alunga gandurile negre.

KEREMCEM este ambitios, carismatic iar zambetul lui aduce bucurie. Știți de ce?  Pentru ca motto-ul de viata este "DACĂ VEI IUBI SA ZAMBESTI, ITI VOR IUBI ZAMBETUL".

Iar publicul iubește ZAMBETUL lui KEREMCEM. Din 15 iulie 2020 la KANAL D aveti intalnire cu eroii serialului DRAGOSTE SI SECRETE.

Eroii sunt KEREMCEM si partenera sa, actrita OZGU KAYA.
MAI POTI CITI