Pareri HepaMix eficient in afectiuni hepatice acute si cronice apreciat pozitiv pe forumuri

Suntem de părere ca HepaMix de la FarmaClass este un produs cu acțiuni benefice asupra sistemului hepato-biliar bazat pe silimarina ca si multe alte suplimente aflate pe piață.

Însă citind prospectul si studiind compoziția, observam ca HepaMix are in plus fata de alte produse hepatoprotectoare si armurariu.

Preparatele cu armurariu sunt indicate in hepatite cronice, ciroze, insuficiente hepatice, protejează ficatul de efectele nocive ale chimioterapiei, eficient in intoxicatii accidentale cu ciuperci otrăvitoare, adjuvant în intoxicatii cu diverse substante toxice.

Terapia cu produse pe baza de armurariu are actiune  hepatoprotectoare, de reconstructie a celulei hepatice, in hepatitele virale tip A, B, C inhiba replicarea virusilor hepatici, impiedica patrunderea substantelor toxice la nivelul ficatului si favorizeaza eliminarea acestora.
pareri hepamix pretul unui ficat detoxificat

Studiile medicale au evidentiat faptul ca silimarina din armurariu are efecte protectoare asupra celulelor hepatice specifice expuse la o varietate de chimicale. Silimarina poate ajuta ficatul sa se recupereze dupa intoxicatii si inflamatii.

Silimarina poate avea si alte beneficii pentru sanatate. Studii suplimentare au aratat ca silimarina are un efect de protectie împotriva oxidarii de lipoproteine cu densitate mica (LDL, colesterolul rau) si impotriva substantelor care pot cauza cancer de piele.

Revenind la HepaMix acest hepatoprotector natural mai are in compozitie Vaccinum vitis idaea (merisor), Urtica dioica si L-arginina.

Merisorul si Urzica (Urtica dioica ) au efect antiinflamator, antiseptic si detoxifiant.

Iar L-arginina este un aminoacid estential pentru functionarea optima a proceselor metabolice; la nivelul ficatului are efect de detoxifiere; ajuta la refacerea zonelor de tesut hepatic nedistruse ireversibil.

L-arginina creste imunocompetenta unor celule imunitare (creste mitogeneza limfocitara, capacitatea citolitica a macrofagelor si celulelor NK, prin intermediul moleculei mediator NO).

HepaMix de la Farmaclass este recomanda ca si adjuvant în afectiuni hepatice acute si cornice, tulburari metabolice (abuz de alcool, medicamente, intoxicatii).

Modul de administrare a HepaMix este de 2 capsule pe zi.

Pretul unui cutii cu 50 de capsule HepaMix este de aproximativ 26 lei. Un pret rezonabil am spune noi.
MAI POTI CITI