Lidia Fecioru Biografie. Wiki Bioterapeuta cu CV de fost Medic legist.

Antena 3 anunta o emisiune noua despre energii si bioenergii cu Maria Coman si bioterapeutul Lidia Fecioru, prilej tocmai bun sa vedem care este biografia acesteia.

Referitor la noua emisiune, noua productie a Antenei 3 va cauta sa descopere si cauzele unor afectiuni, dar va oferi in paralel solutii terapeutice, imbinand medicina traditionala cu cea moderna.

Bolile vor fi abordate din dubla perspectiva, cea medicala si cea spirituala, apeland si la competenta unor medici specialisti, invitati in emisiune.

Conform CV-ului Lidia Fecioru s-a nascut în 1962, în satul Orhei, din Republica Moldova, într-o familie de tarani. Pentru ca îsi dorea sa devina coafeza, a dat examen la scoala profesionala.

A fost, pe rând, coafeza, bibliotecara, director de casa de cultura, medic legist, secretara de editura si, în fine, bioenergoterapeut.
lidia fecioru biografia bioterapeutului cu cv de medic

La varsta de 18 ani, Lidia s-a casatorit. Apoi au venit pe lume si copiii. Aproximativ sase ani, a fost coafeza. 

În timp ce muncea, a reusit sa urmeze cursurile prin corespondenta ale Scolii de Cultura si de Arte, iar dupa aceea a absolvit Facultatea de Regie -Teatru -Film. 

A mers, din curiozitate si interes, la cursurile lui Ignatenko, un mare parapsiholog din Ucraina, care tinea cursuri si la Moscova împreuna cu celebra Djuna. 


Apoi s-a apucat de medicina si a terminat Facultatea de medicina. Dupa care Lidia Fecioru a lucrat, o vreme, ca medic legist, la Departamentul de crima organizata din Chisinau.

Culmea este ca de-abia aici i-au fost de mare ajutor „iesirile” paranormale. Dadea filmul evenimentelor înapoi, se întorcea în timp, vedea locul si conjunctura în care s-a produs o crima, uneori mascata în sinucidere.

În 1991, Lidia Fecioru a venit în România, la Iasi. S-a angajat la o editura, ca secretara. Apoi a plecat la Bucuresti.

Aici spune ca dormit in Gara de Nord iar la un moment dat ca un trimis, a venit la ea un taximetrist.

Uimit de faptul ca o tot vedea pe-acolo, seara de seara. Din vorba-n vorba, au ajuns la harul ei. Mana cereasca pentru taximetrist, care avea un baietel bolnav de astm bronsic. Lidia Fecioru l-a tratat si a stat la familia respectiva câteva luni. De acolo i-au venit primii pacienti si ei i-au facut reclama, din gura în gura.

Nu practica o meditatie anume pentru a acumula energie. Este ceva care vine de undeva - spune Lidia. Trebuie sa se concentreze foarte mult ca sa dirijeze fluxul de energie. A discutat cu multe persoane luminate despre asta. Majoritatea au spus ca este un har divin.

Încearca sa-si castige încrederea în pacientii ei si, de cele mai multe ori, reuseste. Îi trimite sa faca analize medicale cand depisteaza vreun organ bolnav în corpul lor - spune ea.

Spre deosebire de alti bioenergoterapeuti, daca va amintiti, Lidia Fecioru este si medic. Ea se uita la un pacient, asadar, din ambele parti.

Diagnosticul, însa, îl pune prin clarviziune. E mai sigura pe asta decât pe analizele de laborator. Ce simte ea e sfânt. Vede în om chiar si de la distanta, nu trebuie neaparat sa puna mâna.

Si dincolo de acest wiki profesional, din biografia terapeutului Lidia Fecioru mai aflam ca aceasta are o vointa extraordinar de mare.

VEZI DIETA DE SLABIRE LIDIA FECIORU

În doar 7 luni, Lidia Fecioru a slabit nici mai mult nici mai putin de 30 de kilograme, ajungând de la 90 de kilograme la 60 de kilograme.

A tinut regimul de slabire Demis Rhoussos, o dieta disociata. In regim era asa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale si 3 fructe. Fructele contin zahar, iar ea aproape ca nu am vrut sa le manance.

Nu a mancat paine, dulciuri, fainoase, cartofi, pe care nu ii mananca nici acum, nu a baut sucuri acidulate, pe care nu le-a baut si nu le bea nici acum.

Cand ajungea la palier insa... lucrurile se schimbau radical! Lidia manca tot ceea poftea doua zile. Mergea de multe ori si pe trei zile, dar se oprea.

Lidia Fecioru spune ca regula cea mai importanta sa scapi de kilograme este sa renunti la pofte. Daca in minte iti pui ordine, e ca in viata.