Albert Ignatenko biografia paranormalului din Ucraina via WowBiz

Scurta Biografie Albert Ignatenko un paronormal cu grad de General.

Alberto Ignatenko Biografie Paranormal Blog Vedete
albert ignatenko in romania basescu
Albert Ignatenko este membru activ al Societatii psihologilor de pe lânga Prezidiul Academiei de Stiinte a URSS, Presedintele Centrului International de Psihoenergosugestie, Presedintele Asociatiei extrasensorilor ucraineni.

Ziaristii maghiari l-au numit nu demult pe Albert Ignatenko "regele parafenomenelor". 

Albert Ignatenko este întradevar o personalitate unica, nu stiu daca mai exista vreun om în lume care sa stapaneasca zeci de capacitati fenomenale, începând cu memoria si terminând cu cele mai misterioase din domeniul parapsihologici si psihoenergiei.

Nu întâmplator fenomenul Ignatenko a atras atentia multor oameni de stiinta, atât din tara noastra cât si din strainatate.

La inceputul anilor ’90, cunoscutul parapsiholog ucrainean, Albert Ignatenko, se lauda cui voia sa-l asculte ca, varsta biologica a organismului sau era cu 20 de ani mai mica decat cea mentionata in actele sale de identitate.

Ca argument suprem, arata parul sau pana-corbului, in care nu gaseai un fir carunt.

Relatia lui Albert Ignatenko, general sovietic, cu marinarul Basescu la Anvers, si continuarea relatiei pina in octombrie 2004, cind Ignatenko a petrecut mai multe saptamani la sediul PD, in Modorgan, inclusiv in ziua caderii formidabile a lui Teodor Stolojan.

Ignatenko este cunoscut ca o mare autoritate, cu puteri deosebite de a ridica si scadea pulsul unei persoane de la mare distanta.

Albert Ignatenko, a demonstrat pe scena fenomenele telepatiei, telekineziei, clarviziuni si sugestiei mentale fara folosirea hipnozei.

Munca stiintifica concentrataa în domeniul sugestologiei plus activitatea practica uriasa i-au permis lui A. Ignatenko sa formeze o noua directie în practica mondiala — psihoenergosugestia.

Studiul parapsihologiei are suport teoretic în:  demonstrarea posibilitatii existentei si chiar a obtinerii unor viteze supraluminice, ipoteza care a stat la baza teoriei tahionilor.

Aceasta se bazeaza pe dezvoltarile matematice si este necontradictorie în raport cu teoria relativitatii einsteiniene; ofera suportul teoretic al posibilitatii perceptiei – în acelasi moment temporal – a trecutului, prezentului si viitorului.

Observatiile de astrofizica ale lui Kozirev din anii ’60 au aratat de asemenea ca in acelasi moment temporal, se poate observa pozitia trecuta, prezenta si viitoare a unei formatii cosmice.

Albert Ignatenko o biografie si un CV daca nu interesant, atunci un wiki cu adevarat paranormal.
MAI POTI CITI