Biografia ANDREI GHEORGHE! Moartea unui Valoros om de Radio si Televiziune!

WIKI TRAGIC! SOC! Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legiştii prezenţi luni seară la locuinţa acestuia, conform unor surse judiciare. Conform surselor, moartea jurnalistului Andrei Gheorghe a avut loc în urmă cu aproximativ 12 ore.

În jurul orei 22:15, un apel la 112 anunţa că o persoană este decedată la locuinţa sa din Voluntari. Cel care a sunat era un îngrijitor. Echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului a constatat decesul.

Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă.

BIOGRAFIE ANDREI GHEORGHE

Andrei Gheorghe (n. 14 ianuarie 1962, Lipetk, Rusia - d. 19 martie [2018]) a fost un prezentator si realizator de emisiuni radio si televiziune din Romania, realizator de filme documentare, de scurt si lung metraj.
wiki biografic andrei gheorghe un deces ciudat

Tatal lui, originar din Romania, a studiat la scoala de aviatie din Lipetk, Rusia, iar mama sa rusoaica fiind, era chiar fiica comandantului scolii de aviatie.[Andrei a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine (sectia rusa-engleza), Universitatea din Bucuresti.

Anii 1990
Intre 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanta si a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanta (1993- 1996; "Videomania", "Vineri 13"). Pro FM Bucuresti (1996-2002;"Midnight Killer" "13-14"), si "Lantul Slabiciunilor" la Pro TV.

Din 2002 pana in prezent
In 2002 si 2003 realizeaza la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" si reia emisiunea "13-14 cu Andrei", mai intai la Radio 21, si apoi in perioada 2005-2006, la Radio Total. 

Andrei Gheorghe a avut un rol secundar in filmele "Amen" al lui Costa Gavras, Tinerete fara tinerete al lui Francis Ford Coppola si a colaborat cu Parazitii pentru albumul Irefutabil.

In 2004 este consilier media si realizator de emisiuni ("Politica, frate!" si "Am o stire pentru tine!") la Realitatea TV. A scris la "Academia Catavencu" si in ghidul "24-FUN". 

In afara de realizarea de emisiuni radio si TV, a detinut functii de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanta si Pro FM Bucuresti, director de programe al trustului Media Pro, consilier in probleme de marketing la Antena 1 Bucuresti. In 2006 in colectia "Ego Publicistica" de la Polirom a aparut volumul "Midnight Killer - Banalitatea s-a nascut la oras", insotit de un CD audio.

Dupa Kanal D a urmat Ministerul de Finante. Pentru câteva luni Andrei Gheorghe a fost consilier: "M-a dezamagit futilitatea! Toata treaba asta cu politica si administratia publica nu exista în realitate! E doar în masura în care a fost la tocsouri! Jocul lor e o continua alianta. Ei traiesc pentru o juma' de secunda si se argumenteaza: Ce, ba, îmi face cineva statuie!? Cel mai misto e asta: Puscaria trece, banii ramasi..."

Una din cele mai celebre emisiuni ale lui Andrei Gheorghe care s-a viralizat rapid a fost emisiunea in care Emil Boc cade de pe estrada in platou
MAI POTI CITI