Pareri Xbox One X, 1TB vedeta consolelor pentru Gaming 4K.

Sa ne facem o parere despre Xbox One X, 1TB de la Microsoft, vedeta consolelor care iti permite sa joci jocurile preferate la rezolutie 4K!

Toti cei care au pus mana pe aceasta consola de jocuri sunt de parere ca din orice unghi te-ai uita, consola Xbox One X prezinta o serie de linii cursive si fluide, care ofera consolei un aspect distinctiv si elegant care va fi indragit de orice utilizator care o zareste

Iar daca este sa vorbim despre de dimensiunea si greutatea acesteia, cele doua aspecte au fost optimizate astfel incat sa se integreze cu brio in casa ta cu un minim de efort (VERIFICA PRETUL!).

Rezumand, cumparatorii sunt de parere ca Xbox One X, 1TB poate fi numita "Consola secolului 21". De ce? Ei bine pentru ca:
  • 12gb GDDR5 memorie
  • Octa-Core @ 2.35GHz 
    Pareri Forum Consola Xbox One X 1TB
  • 6 teraflops procesare grafica. (bate 80%+ din placile grafice de pe piata la ora actuala - exceptie cele de 2000/3000 lei+ / placa)
  • 4k NATIV - fara upscale (nu "mareste" pixelii)
  • pregatita pentru VR
  • compatibila cu majoritatea jocurilor "vechi" de Xbox.

Xbox One X este o consola capabila de gaming la o rezolutie 4K. Acest lucru se datoreaza hardware-ului foarte puternic. 

Xbox One X are 12GB RAM GDDR5, latime de banda de 326GB/s, iar placa grafica este capabila de 6 Teraflopi, echivalenta cu placa video GTX 1070, ceea ce este foarte impresionant. O placa video de acest gen costa in jur la 2200 lei.. 

Noua consola Microsoft are design similar cu al ‘vechiului’ Xbox One S. Carcasa este complet neagra si are dimensiuni foarte compacte

Bucurati-va acum de adevarata experienta 4K, pe Xbox One X, unde actiunea din jocuri prinde viata cu ajutorul celor de 6 Teraflopi care asigura puterea necesara pentru procesarea grafica.

Xbox One X detine un sistem de racire performant, asemanator cu cel de pe placile video high-end. Stocarea jocurilor se face pe hard disk-ul intern,care are capacitatea de 1TB. Probabil ca Microsoft va lansa si alte versiuni dotate cu hard disk de 2TB sau cu SSD.

Xbox One X ofera experiente mult mai bogate, culori mult mai luminoase in jocuri Cu un raport de contrast crescut intre lumina si intuneric, tehnologia High Dynamic Range aduce adevarat profunzime vizuala a jocurilor.

Cu Xbox One X poti vedea filme Blu-Ray, streaming video UHD inregistreaza clipuri din jocurile tale preferate in rezolutie 4K @ 60fps.

In concluzie, parerea noastra este ca Xbox One X, 1TB in sine nu trebuie judecata dupa numarul de titluri exclusive, daca suporta 4K nativ sau nu sau daca la 4K frame cap-ul e 30 sau 60 (desi aici e discutabil). 

Xbox One X, 1TB este cu siguranta un pas in fata pentru tehnologie, si asta e cel mai important.