De la Cacao la blondul bambus, aceste 4 nuante de par vor fi in tendinte la toamna

Cupru, reflexii de cacao, strălucirea ametistului și multe altele... În această toamnă vom vedea o adevărată extravaganță de nuanțe neobișnuite pe capetele fashionistelor!

Toamna, când organismul nostru întâmpină deja dificultăți de adaptare la inevitabila schimbare de anotimp, cel mai simplu lucru pe care îl putem face pentru a ne îmbunătăți starea de spirit este să ne facem o programare la coaforul nostru preferat.

O tunsoare care iti va dubla volumul parului sau o noua colorare te va ajuta sa eviti sa intri in blues . 

Nu te poți decide asupra culorii părului tău? Bazează-te pe opinia coloriștilor britanici și pe clasamentul lor din top 4 cele mai elegante nuanțe de păr de toamnă.

1. Curpu (aramiu) profund 

Vedem o revenire la moda a nuanțelor de cupru luxoase aproximativ în fiecare toamnă. 

aramiu intens culoare de par la moda toamna

Cu toate acestea, în acest an, coloriștii s-au îndepărtat de la galbenul clasic la tonuri mai profunde și lumini roșiatice.

 Culoarea de par la modă rezultată amintește de covorul vibrant purpuriu pe care îl admirăm de obicei cand pasim pe un covor de frunze cazute.

2. Strălucire de cacao

Această variantă de colorare va fi apreciată de celr cu părul brun mediu și închis. 

Pentru a obține acest efect, șuvițele din locurile „importante strategic” sunt făcute mai multe tonuri mai deschise și mai calde decât cea naturală, ceea ce face să pară că părul tău a fost ușor pudrat cu pudră de cacao. 

Culoarea părului este extrem de ușor de îngrijit, adaugă volum coafurii și este ideală pentru viața de zi cu zi de toamnă. 

3. Blondul bambus

Dacă în această toamnă cauți nuanțe de blond mai naturale și mai estompate, atunci pariază pe varianta sa din bambus. 

blond bambus culoare de par in tendinte toamna aceasta

Nuantele aurii-bej vor arata foarte pretios in parul tau si vor adauga un plus de volum parului tau. 

4. Blond spalat

Unde suntem în noul sezon fără blond? Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni mai reci și mai dramatice, luați în considerare această culoare neobișnuită și spălată. 

Nuanța rece și cenușie de blond este perfectă pentru a face o declarație frumoasă în această toamnă.

Totuși, rețineți că, pentru a obține tonul dorit, cel mai probabil va trebui să vă decolorati parul în mai multe treceri - doar așa puteți obține o nuanță cremoasă fără nicio urmă de îngălbenire naturală.
MAI POTI CITI