Guerlain a anunțat lansarea parfumului Shalimar Millesime Iris 2023

Guerlain a anunțat o versiune modernă a parfumului Shalimar - Millésime Iris.

Acordul principal floral-pudrat este însoțit de trandafir și mosc alb. Shalimar: un parfum născut dintr-o poveste de dragoste. 

Parfumul Shalimar a fost creat inițial în 1925 de Jacques Guerlain, un parfumier Guerlain din a treia generație. 

Parfumul este inspirat din povestea de dragoste a împăratului indian Shah Jahan și a reginei sale Mumtaz Mahal. 

Anul acesta Guerlain a ales o varietate rară de iris numită Iris Palida. 

impresii parfum Shalimar Millesime Iris 2023 miros siaj persistenta

Shalimar Millesime Iris nu numai că păstrează baza semnăturii de bergamotă, dar adaugă și o notă pudrată. 

În plus, parfumul Shalimar Millesime Iris 2023 combină trandafirul și moscul alb, ceea ce îți permite să simți prezența irisului în aceste note, rezultând un miros floral și mătăsos.

Sticla parfumului este un tribut adus versiunii originale, lansată pentru prima dată în 1925. 

Curbele sale Art Deco amintesc de Grădinile indiene Shalimar. Guerlain Shalimar Millesime Iris nu este doar o inovație a seriei clasice Shalimar, ci și un tribut adus istoriei mărcii și creativității parfumierului. 

De la parfum la ambalaj, angajamentul Guerlain față de detalii și calitate este pe deplin afișat.” Shalimar Millesime Iris aparține așa-numitelor „parfumuri millesime”. 

Acest concept a venit în industria frumuseții din vinificație și oenologie și înseamnă anul recoltei strugurilor (le millésime - numărul care indică anul) din care se face un anumit lot de băutură alcoolică. În parfumerie există o situație identică. 

Formula parfumului Shalimar Millesime Iris 2023 folosește materiale naturale și sintetice. 

Proprietățile olfactive ale materiilor prime naturale depind nu numai de factorii climatici, ci și de metoda de producere a acestora. 

Prin urmare, parfumurile care pretind că conțin materii prime naturale dintr-un anumit an de recoltă se numesc millesim. 

Aromele milenare cu același nume din ani diferiți pot diferi semnificativ sau ușor unele de altele și este aproape imposibil să le reproduci mirosul cu o acuratețe sută la sută.
MAI POTI CITI