Cafe Rose 2023 Eau de Parfum Tom Ford păreri forumuri parfumuri originale cu reducere

Tom Ford a dezvăluit o campanie publicitară vibrantă pentru noul său parfum Café Rose apreciate pozitiv în primele opinii de pe forumuri. 

Anunțul prezintă modelul olandez Rihanna van Rompaey, care întruchipează perfect spiritul senzual și elegant al parfumului. 

Într-o fotografie promoțională realizată de fotograful Steven Klein, Van Rompaey stă întins într-un pat presărat cu trandafiri, purtând un top din plasă peste un bikini. Părul ei roșcat este coafat în valuri voluminoase. 

O reclamă pentru parfumul Tom Ford Café Rose duce privitorul într-o lume de vis, senzuală, în care estetica și emoțiile se îmbină. 

Reclama o urmărește pe Rihanna în timp ce intră într-un cadru cu un pat acoperit cu cearșafuri de satin, pregătind scena pentru un moment seducător. Sfârșitul neașteptat al videoclipului creează o stare de spirit ironică. 

parfum tom ford cafe rose 2023 original si ieftin

Odată ce privitorul este atras de această fantezie, claxonul unei mașini îi readuce brusc înapoi la realitate. 


Machiajul Yadim contribuie la aspectul captivant, completând estetica dark glam recunoscută a lui Tom Ford. 

Despre parfumul Tom Ford Cafe Rose 2023


Ediția Café Rose 2023 este o relansare a clasicului Tom Ford lansat cu un deceniu mai devreme. Noutatea este descrisă ca un văl seducător al plăcerii. 

Compoziția se bazează pe un acord de trandafir turcesc, miere catifelată și dulce, cu note de ruj, ciocolată neagră și fructe de pădure roșii. 

Bogăția și bogăția nuanțelor olfactive sunt subliniate de nuanța neașteptat de închisă a boabelor de cafea prăjite. În urma acordurilor principale, se dezvăluie trandafir bulgar, ylang-ylang, paciuli, cardamom și coriandru. 

Rihanna van Rompaey biografie varsta inaltime

Baza conține oliban și lemn de santal australian. Rețineți că versiunea veche a fost întreruptă. 

Wiki Rihanna van Rompaey


Rihanna este unul dintre cele mai de succes și mai căutate modele ale vremurilor noastre. 

În 2014, Rihanna van Rompaey a fost invitată de Nicolas Ghesquière să devină imagina lui Louis Vuitton. 

A participat la spectacole ale caselor de modă Fendi, Versace, Salvatore Ferragamo, Prada, Moschino, Louis Vuitton, Chanel, Paco Rabanne, Chloe, Saint Laurent, Alexander McQueen, Valentino, Givenchy, Stella McCartney, Marc Jacobs, Calvin Klein, Burberry, Valentino și alții. 

Ea a apărut pe coperta numărului de aniversare a 50 de ani de la Vogue Italia, fotografiată de Steven Meisel. 
MAI POTI CITI