5 filme cu pisici și aventurile lor. Filme cu pisici vorbitoare, amuzante, rele sau bune

Grupuri criminale organizate de pisici, pisici aristocrate vorbitoare, călătorii prin America și magazine magice pentru animale de companie. 

Sunt independente, încăpățânate și nu întotdeauna afectuoase, dar, în ciuda acestui lucru, devin prieteni și membri iubiți ai familiei. Desigur, vorbim despre pisici. 

Am adunat cele mai bune filme despre pisici și aventurile lor cinematografice


1) KEDI - Orașul pisicilor (2016) - film documentar

Un documentar despre pisicile care trăiesc pe străzile din Istanbul arată viața prin ochii a șapte animale fără adăpost. 

Oamenii care au grijă de pisici vorbesc despre fascinația lor, despre relația lor cu locuitorii orașului și despre cum oamenii din Istanbul nu își mai pot imagina viața fără mii de pisici pe stradă. 

Regizorul filmului, Ceyda Torun, a împărtășit într-un interviu că și-a dorit să facă un film despre pisici, pentru că și-a petrecut copilăria la Istanbul cu ele și nu-și poate imagina orașul fără aceste animale. 

cele mai bune filme cu pisici amuzante rele si vorbitoare

Filmările au fost uneori grele, cameramanul Charlie Wupperman a fost aproape lovit de mașinii de mai multe ori în timp ce încerca să surprindă străzile așa cum le văd pisicile. 

2) VIAȚA ELECTRIZANTĂ A LUI LOUIS WAIN. (2021)

Louis Wain a fost unul dintre cei mai cunoscuți artiști din epoca victoriană și toată lumea și-a cunoscut și a adorat reprezentări amuzante ale pisicilor care au acționat și s-au exprimat ca ființe umane.

Filmul are loc la sfârșitul secolului al XIX-lea. Louis Wayne (interpretat de Benedict Cumberbatch) este un artist excentric al cărui tată a murit recent. Acum va trebui să-și asume responsabilitatea pentru mama și cinci surori mai mici. 

În plus, trebuie să plătească cumva pentru serviciile guvernantei lui Emily. Pentru a avea un venit stabil, personajul principal primește un loc de muncă ca ilustrator cu normă întreagă în cel mai bun ziar din Londra. 

Louis se îndrăgostește de Emily, iar acest sentiment este reciproc. Cuplul se mută într-o casă din afara orașului și într-o zi ploioasă găsesc un pisoi sub tufișuri. Ei îl numesc Petru și îl păstrează.

Prietenii sunt revoltați de această decizie - pisicile nu sunt obișnuite să fie animale de companie, sunt folosite doar pentru a scăpa șoareci. 

Motanul Peter îl inspiră pe artist să creeze ilustrații. Aceste desene îl fac pe Louis celebru și îi fac pe oameni să-și schimbe atitudinea față de pisici. 

3) A Street Cat Named Bob (2016)

James este un muzician fără adăpost. Doarme pe cutii de carton, mănâncă ce găsește în coșurile de gunoi și cântă la chitară veche afară pentru a câștiga bani în plus. Situația este agravată de faptul că tipul nu se poate opri din consumul de droguri. 

James este internat din cauza unei supradoze. La spital, James este ajutat de un asistent social care ăi găsește un loc în care muzicianul să locuiască. 

Chiar în prima noapte, un oaspete nepoftit intră în casa lui James - o pisică roșcată. Muzicianul încearcă să-i găsească pe stăpâni, dar căutarea nu are succes și păstrează animalul pentru el. 

Îngrijirea și responsabilitatea pentru un animal de companie îl schimbă pe James și este hotărât să renunțe la droguri. 

4) Nine Lives - Nouă vieți (2016)

Miliardarul Tom Brand este complet absorbit de muncă, lucru care îi afectează relațiile de familie. Nu răspunde niciodată la apelurile soției și chiar uită ziua de naștere a fiicei sale. 

În grabă, bărbatul încearcă să vină cu măcar un cadou și își amintește că fata a visat mereu la o pisică. În ciuda faptului că Tom urăște aceste animale, trece pe la primul magazin de animale de companie acolo unde întâlnește un vânzător misterios.

În drum spre casă din cauza unui accident, Tom leșină și ajunge la spital. Când un bărbat deschide ochii, își dă brusc seama că a intrat în corpul unei pisici, iar corpul lui este în comă. 

Brusc apare imediat vanzatorul de la magazinul de animale de companie. El îi explică lui Tom că trebuie să-și demonstreze dragostea soției și fiicei sale. Abia atunci poate reveni la forma lui umană.
MAI POTI CITI