Nataspin Control Pro păreri forumuri controlul colesterolului. Prospect, cum se folosește, contraindicații

Pentru a ne face o părere despre Nataspin Control Pro pentru controlul colesterolului, 30 capsule, Valentis am cautat să vedem opinii și comentariile de forumuri ale celor care l-au folosit pentru ași recduce ăn mod natural nivelul colesterolului.

Am observat ca multi din cei care au utilizat suplimentul pe bază de plante, au fost în general mulțumiți de rezultatele obținute în urma folosirii pe termen lung.

Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții, Nataspin Control Pro pentru controlul colesterolului a funcționat cel mai bine, având rezultate vizibile, și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

nataspin-control-pro pareri cat timp se foloseste


Să vedem pe scurt cele mai importante informații din prospectul suplimentul naturist Nataspin Control Pro.

Ce este și pentru ce se folosește Nataspin Control Pro


Este un pe baza de plante, pentru controlul complex al colesterolului, care nu numai ca mentine nivelul normal al colesterolului din sange, insa ajuta si la mentinerea functionarii normale a sistemului circulator si imbunatateste sanatatea cardio-vasculara. 

Contine enzima nattokinza, monacolina K, policosanol, polifenoli din bergamota si turmeric care ajuta la mentinerea sanatatii sistemului circulator si la mentinerea unui nivel normal de colesterol cu efecte benefice asupra lipidemiei, avand rol semnificativ in metabolizarea grasimilor.

Beneficii Nataspin Control Pro Capsule pentru controlul colesterolului si pentru circulatia sangelui:

• Monacolin K obtinuta din orez fermentat cu drojdie rosie ajuta la mentinerea nivelului normal de colesterol din sange; 
• Nattokinaza este o enzima importanta extrasa din boabe de soia special fermentate, care ajuta la mentinerea fluiditatii sangelui. In 1980, enzima a fost descoperita de catre omul de stiinta Dr. Hiroyuki Sumi, observand ca felul de mancare traditional japonez natto are proprietati de dizolvare a cheagurilor de sange;
• Policosanol este extras din ceara de trestie de zahar; 
•  Turmericul contribuie la nivelul normal al colesterolului din sange, la functia cardiovasculara, la nivelul lipidelor hepatice normale.

Ingrediente active pentru 1 capsula de Nataspin Control Pro 


• extract din soia fermentata 100 mg - care contine 2000 unitati de fibrina de nattokinaza, 

• extract din orez rosu ferment 72,5 mg- care contine 2,9 mg monacolin K, 

• extract din suc de fructe proaspete de bergamota 50 mg - care contine 25 mg polifenoli, 

• extract de radacina de turmeric 15mg - care contine 11,25 mg curcumina, policosanol 10 mg.

Mod de administrare Nataspin Control Pro


Se recomanda adultilor 1 capsula pe zi dimineata cu 30 de minute inainte de masa sau seara inainte de culcare, la 3 ore dupa masa, administrata cu un pahar cu apa.

Contraindicații / Atentionari Nataspin Control Pro


Acesta este un supliment alimentar. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o dieta variata. Este foarte important sa aveti o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos. 

A nu se consuma de catre copii, femei insarcinate sau care alapteaza si adulti cu varsta de peste 70 de ani. 

Persoanele care se afla sub tratament medicamentos trebui sa consulte medicul inainte de administrare. 

Se recomanda sa nu fie administrat daca deja luati alte produse care contin orez fermentat cu drojdie rosie sau medicamente care scad concentratia colesterolului sanguin. 

Cantitatea maxima zilnica recomandata este de 3 mg de monacolina din orez fermentat cu drojdie rosie.
MAI POTI CITI