Wiki Ianca Simion biografie, vârstă, înălțime, iubit, facultate

Ianca Simion biografia, daata nașterii, înălțime și greutate, la ce facultate studiaza și cine este iubitul său


Vezi cele mai frumoase poze cu Ianca Simion pe contul său de Instagram @ianca.simion, acolo unde postează fotografii cu cele mai importante evenimente din viața sa.

Câți ani are Ianca Simion și cu ce se ocupă


Răzvan Simion a fost căsătorit cu Diana timp de 15 ani și au împreună doi copii: Ianca și Tudor. Cei doi au decis să divorțeze în 2015.

Ianca Simion are vârsta de 18 ani și s-a transformat într-o superbă domnișoară. De altfel, de ziua majoratului Iancăi, Răzvan Simion a postat câteva fotografii emoționante cu Ianca.

ianca simion biografia varsta mama facultate iubit

Ianca deja își însoțește tatăl la evenimente mondene. De asemenea, tânăra are o relație foarte bună și cu Daliana Răducan, actuala iubită a tatălui ei. Cele două sunt ca două surori și au același stil vestimentar.

Ianca a avut deja colaborări cu câteva agenții de publicitate. În plus, fiica lui Răzvan Simion are o comunitate serioasă pe Instagram, fiind urmărită de peste 19.000 de persoane.

Ianca Simion si iubitul său al cărui nume nu vrea să-l dezvăluie


Fiica lui Răzvan Simion este mai îndrăgostită ca niciodată! Ianca Simion i-a transmis un mesaj de-a dreptul special iubitului ei, în ziua în care și-a aniversat ziua de naștere. 

Ianca și Iubitul său au sărbătorit împreună această zi specială și pare că au o relație din ce în ce mai serioasă!

Cei doi s-au afișat împreună în urmă cu câteva luni, iar de atunci se pare că relația lor a devenit din ce în ce mai serioasă.

wiki ianca simion si iubitul

Ianca Simion și iubitul ei s-au lăsat fotografiați într-un moment extrem de intim de la absolvirea tânărului, chiar atunci când se aflau în timpul unui sărut tandru. Ulterior, Ianca a ținut să adauge și câteva cuvinte: „mi bebe”.

Ce facultate face Ianca Simion


Ianca a susținut atât Bacalaureatul românesc, cât și pe cel spaniol.

Ianca Simion este pregătită să studieze la o universitate din străinătate. 

Totodată, fata are în gând și un domeniu pe care ar vrea să-l studieze, întrucât își dorește să ajute alți oameni. Ianca Simion a mărturisit că se gândește să studieze psihologia.

Fiica lui Răzvan Simion are în plan să se mute din România pentru a studia la o facultate din străinătate. „O să vreau să trăiesc afară”.

Taticul RAZVAN SIMION e gata sa ii indeplineasca orice dorinta.  Pentru ca si IANCA este o fata deosebita se simt cei 7 ani de acasa.

 Si sa nu uitam sa spunem de legatura dintre IANCA si fratele sau TUDOR. RAZVAN SIMION si DIANA au impreuna doi copii  deosebiti.

SA LE TRAIASCA! INDIFERENT de ce se intampla in vietile DIANEI si ale lui RAZVAN vor fi pe veci legati de cei doi copii MINUNATI.
MAI POTI CITI