Autobronzante St Moriz păreri forumuri: preț accesibil și bronz de lungă durată

Să ne facem o părere despre autobronzante St Moriz cu ratinguri bune pe forumuri. acolo unde majoritatea opiniilor subliniază faptul că aceste autobronzante profesionale au rezultate rapide pe orice tip de piele, iar prețul este unul foarte accesibil.

St Moriz este o marcă cunoscută de produse pentru autobronzare, cu sediul în Marea Britanie. Această marcă a câștigat popularitate datorită produselor sale eficiente și accesibile, care oferă un bronz natural, fără expunerea la soare.

Caracteristici forte ale produselor autobronzante St Moriz care le diferențiază de produse similare:


1. Autobronzant sub formă de loțiune, spuma sau spray. Acestea pot fi aplicate pe piele pentru a obține o nuanță de bronz naturală.

2. Opțiuni de nuanțe: În funcție de produs, St Moriz oferă diverse opțiuni de nuanțe, astfel încât să puteți obține exact nivelul de bronz dorit.

3. Ușor de aplicat: Toate produsele St Moriz sunt concepute pentru a fi ușor de aplicat, fără a lăsa dungi sau pete neuniforme.

4. Preț accesibil: Aceste produse sunt apreciate pentru raportul calitate-preț, fiind mai accesibile comparativ cu alte mărci de autobronzante.

5. Longevitatea bronzului: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, dar în general, bronzul obținut cu ajutorul autobronzantelor St Moriz poate dura câteva zile până la o săptămână, depinzând de cum se îngrijește pielea.

Două produse de autobronzare St Moriz cu cele mai bune recenzii și vânzări de pe site-ul topstar.ro


1) Pachet Promo St Moriz Autobronzare Profesionala Spuma Medium + Spuma Dark + Manusa


Setul contine:

set cadou autobronzante st moritz ieftine si bune


- Spuma Autobronzanta Profesionala ST MORIZ cu efect Instant - in nuanta MEDIUM

Spuma St Moriz intra rapid in piele, fara sa pateze, si va ajuta sa obtineti bronzul perfect, fara dungi. St Moriz este o gama profesionala recomandata pentru orice piele, chiar si persoanelor sensibile, si femeilor insarcinate. Se foloseste pe fata si corp.

- Manusa profesionala pt aplicarea autobronzantului St Moriz Velvet Tanning Mitt

Pentru un bronz impecabil, fara dungi, introduceti mana in manusa. Aplicati autobronzantul St Moriz in manusa(autobronzantele tip  lotiune si tip spuma).

Aplicati uniform prin miscari circulare, pe corp si fata, si repetati daca aveti nevoie. Pentru autobronzantul tip spray, pulverizati direct pe corp si apoi uniformizati cu manusa.

2) Spuma Autobronzanta Profesionala Bronz Instant St Moriz Medium, XL Pack 300 ml


Spuma St Moriz intra rapid in piele, fara sa pateze, si va ajuta sa obtineti bronzul perfect, fara dungi. St Moriz este o gama profesionala recomandata pentru orice piele, chiar si persoanelor sensibile, si femeilor insarcinate. Se foloseste pe fata si corp.

1.Exfoliati pielea inaintea aplicarii autobronzantului, pentru a obtine un bronz profesional, impecabil

2.Hidratati zonele uscate ale pielii (genunchi, coate, maini, glezne si picioare) pentru a preveni lipirea bronzului de aceste zone.

Folosește ST.MORIZ TANNING MITT(aplicatorul manusa) pentru a evita palmele colorate!

3.Agitati bine inainte de utilizare si apoi aplicati uniform, cu miscari circulare pe corp si fata. Spalati mainile si orice aplicator, imediat dupa utilizare. Bronzul se va dezvolta in 4-6 ore. In acest timp, evitati contactul cu apa, transpiratia, sau aplicarea oricaror alte produse pe piele.
MAI POTI CITI