Eladerm Sampon cu Ichtiol 1% păreri forumuri, cum se folosește, rezultate și prețuri reduse

Persoanele care au utilizat Samponul Eladerm cu Ichtiol 1% 200ml sunt de părere că acesta are multiple beneficii vizibile pentru pielea iritata, cu roseata si mancarime fiind un bun antiinflamator. 

Iar în plus recenziile apreciază pozitiv Samponul Eladerm cu Ichtiol 1% deoarece prezinta actiune antimicrobiana in toate microorganismele relevante in afectiuni ale pielii, semnificative din punct de vedere cosmetic.

Ichtiolul este un produs natural obținut din șisturi bituminoase, care are proprietăți antiinflamatorii, antiseptice și keratolitice. 

Ichtiolul este folosit în tratamentul afecțiunilor dermatologice, cum ar fi seboreea, psoriazisul sau eczema, deoarece ajută la reducerea inflamației, la eliminarea excesului de sebum și la îndepărtarea scuamelor de pe pielea scalpului. 

PĂRERI AM FOLOSIT SAMPON ELADERM CU ICHTIOL


Ichtiolul contribuie astfel la îmbunătățirea aspectului și sănătății părului, prevenind căderea acestuia și stimulând creșterea lui.

Samponul ElADERM cu Ichtiol 1% este recomandat pentru scalpul care se confrunta cu:

• matreata
• exces de sebum
• eruptii acneice
• mancarime
• iritatii/ probleme create de activitatea bacteriana/fungica

Mod de utilizare Eladerm Sampon cu Ichtiol 1% 


In functie de necesitatile scalpului tau, foloseste acest Sampon de 1-3 ori pe saptamana, masand atat parul cat si pielea capului, aproximativ 3 minute. Clateste cu apa din abundenta.

Ingrediente compoziție


aqua, sodium laureth sulfate, betaine, glycerin, polyquaternium 7, sodium chloride, ictasol, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, tetrasodium edta
MAI POTI CITI