Domeniul DRACULA DANES, CENTRUL DE EXCELENTA IN TURISM ECVESTRU, cazare si mancare sport in natura

DOMENIUL DRACULA DANES este cunoscut iubitorilor naturii ,animalelor si a mancarii sanatoase. Cei care sunt indragostiti de cai vin aici de multa vreme.

Aici este CENTRUL DE EXCELENTA IN TURISM ECVESTRU.  Practic staff-ul inimos si profesionist de la DRACULA DANES au fost primii care au deschis un centru de turism ecvestru. Performantele obtinute de ei au fost premiate cu un titlu de EXCELENTA.

Turistii strainii se relaxeaza in diverse zone ale TRANSILVANIEI si sunt îndrăgostiți de agroturism si de posibilitatea de a se initia in calarie si de a putea alerga liberi pe trasee cu privelisti de vis.

TOTUL ESTE CA INTR-UN BASM si cred ca aceasta pensiune, de fapt, DOMENIUL DRACULA DANES poate oricand concura cu domenii de vis din ANGLIA, SCOTIA si GERMANIA.

domeniu_dracula_danes_oferte_cazare

Curatenie ca intr-o farmacie,camere elegante, personal amabil ,restaurant, terasa si un centru ecvestru. Iti ocupi timpul cu practicarea sportului. Si daca vrei altceva te poti pierde pur si simplu in lungi plimbari in natura.

PENSIUNEA DRACULA DANES are 26 de locuri de cazare in CAMERE TWIN,2locuri in CAMERE SUPERIOARA cu pat matrimonial si 1 CAMERA de 2 persoane.

Interioarele iti vor aduce aminte de rafinamentul conacelor boieresti. Lemnul care inspira caldura, multe flori si peisaje minunate. Sunt amenajate locuri de joaca pentru copii,un teren de fotbal, o sala de conferinte dotata cu echipamente de ultima generatie. Restaurantul are 60 de locuri iar terasa mai poate gazdui 65 de persoane.

Cei care sunt la un nivel avansat pot face circuite pe trasee in grupuri de la doua pana la cinci persoane. Incepatorii vor fi intiati in tainele calariei intr-un spatiu adecvat. Exista si un pavilon numit "LA BOTUL CALULUI" unde poti urmari activitati legate de cai. Se fac si cursuri de ingrijirea cailor.

In momentul cand va faceti rezervarea va trebui sa platiti un avans echivalent cu pretul unei nopti de cazare.In cazul in care anulati rezervarea  nu vi se returneaza acest avans. Taxa hoteliera intra in pretul de cazare.

Cred ca este de bun simt sa nu fumati in aceste zone minunate. Totusi exista spatii special amenajate pentru fumatori. Nu aveti voie sa parcati masinile cu exceptia spatiilor aferente. Nici nu aveti voie sa va aduceti mancare din alta parte. Pentru masa va trebui sa folositi numai restaurantul pensiunii. Si e normal asa. Cum ar fi sa luati o gustare in camera ?

echitatie domeniu_dracula_danes_oferte_cazare

Evident de neacceptat. Frumusetea si eleganta locurilor vorbesc de la sine despre conduita pe care trebuie sa o aiba orice turist. Daca strainii nu au probleme de acest fel ramane ca si romanii sa invete sa respecte anumite reguli.

Sa ne uitam peste preturile la cazare.

CAMERA STANDARD- 1 mai -1 octombrie 2013- 160 RON/noapte

1octombrie- 28decembrie 2013-140 RON/noapte

CAMERA SUPERIOARA (2 locuri) 1 mai-1 octombrie 2013-190RON/noapte
1octombrie-28 decembrie-180RON/noapte

Langa DOMENIUL DRACULA DANES la distanta de 5 kilometru veti descoperi o alta unitate care apartine domeniului DANES DRACUL. Este vorba de HANUL DRACULA.

Aici totul respecta natura. Camerele sunt mai mici dar mancarea este naturala. Este un loc cochet care ofera intimitatea si pretul de cazare este de 140 RON/ noapte in timpul verii. Aici puteti face plimbari, puteti pescui iar copii pot vizita mica gradina zoologica ce adaposteste animale salbatice.

pensiunea dracula danes_oferte_cazare

Bucuria adultilor va fi STANA amenajata. Veti putea gusta minunate produse lactate si puteti sa vedeti cum se traieste la stana. In nici un caz oamenii nu se comporta indecent si lipsit de morala, vulgar. Caci uneori avem obiceiul de a spune ca cineva se poarta de parca ar fi la "stana". Acum veti avea ocazia sa vedeti ce presupune traiul la o stana in natura.

Copii si adultii au spatii amenajate unde se pot antrena. Exista si cai dar si ponei pentru copii. CAMERA SUPERIOARA la HANUL DRACUL costa 160RON / noapte. Iarna preturile sint intre 100 si 120RON / noapte.

TARIFE LA CENTRUL ECVESTRU

CAMERA CONFORT 1mai-  1octombrie -170 RON /  1 octombrie-28 decembrie-  180 Ron

De indata ce va fi gata oferta pentru sarbatorile de iarna va voi tine la curent. Cred ca SARBATORILE aici au un parfum aparte.

DOMENIUL DRACULA DANES cu CENTRUL ECVESTRU ofera servicii la superlativ.

EXCELENTA este aici acasa. Nu ramane decat sa va faceti rezervarea si sa porniti spre TARGU MURES. In apropriere veti da de PENSIUNEA DRACULA DANES.

Gazdele va astepta cu drag va vor arata cum puteti face terapie de relaxare. Si foarte important. La DANES la DRACULA in complexul acesta minunat se face terapie ecvestra pentru copii. Cu rezultate ce dau sperante pentru mai departe.

Iata adresa Domeniului DRACULA DANES:

DOMENIUL DRACULA DANES
PENSIUNEA DRACULA DANES, localitatea DANES
547200- Judetul MURES

Strada PRINCIPALA NR. 804

TELEFOANE Domeniul DRACULA DANES
+40 265 772 211
+40 744 707 799

Vacanta placuta! Sigur veti reveni la domeniul DRACULA DANES!

Sumar articol: Oferta cazare Pensiunea DRACULA DANES, Relaxare si terapie ecvestra, terapie ecvestra,.