Lampa UVProfesionala DIGITAL SUPREME 36W LUXORISE Germania pareri oferta cu pretul cel mai mic din online

Lampa UV Profesionala DIGITAL SUPREME 36W - LUXORISE Germania cu Timer, Senzor si Display Digital (Alege Tip Neoane: 4 Neoane x 12 Leduri) face parte din oferta kit unghii de Aparatura > Lampa UV / LED Unghii

Poti vedea parerile si recenziile clientilor pe pagina produsului. Majoritatea produsele au desigur si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput. Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului prezentate de catre clienti in comentarii.

Alege din sute de produse de manichiura la pret redus. Vezi oferta cu discount.

Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi.Compara aici ofertele la produsele similare.


pareri reduceri Lampa UVProfesionala DIGITAL SUPREME 36W LUXORISE GermaniaLampa UV Profesionala DIGITAL SUPREME 36W - LUXORISE Germania este o lampa pentru unghii de calitate premium, dedicata profesionistilor, pentru uscarea rapida a oricarui tip de gel UV si oja semipermanenta. 

Fiind foarte incapatoare si datorita posibilitatii de a-i detasa fara efort placa de suport, lampa Digital Supreme este adecvata atat pentru realizarea manichiurii, cat si a pedichiurii. 

Lampa UV Profesionala DIGITAL SUPREME 36W este dotata cu display digital de dimensiune mare, timer (ce poate seta timpul de uscare la 30s, 60s, 90s, 120s, 150s, 180s, 210s, 240s) si senzor de miscare in interior, ce detecteaza prezenta. 

E o lampa solida, realizata din materiale rezistente si are un design modern. In interiorul lampii exista suprafete reflectorizante de tip oglinda, ce sporesc eficacitatea neoanelor. 

Sunt incluse 4 neoane de 9W clasice ce asigura o uscare a gelurilor si ojelor semipermanente intr-un interval de 120 - 180 secunde. 

Optional pot fi adaugate, cu ajutorul selectorului de mai sus, neoane LED UV 9W LUXORISE Germania de ultima generatie. 

Ele miscoreaza timpul de uscare a gelurilor si ojelor semipermanente pana la 30 de secunde (au o durata de viata de peste 10 ori mai mare decat neoanele UV clasice). 

Lampa se foloseste setand mai intai timpul de actiune, senzorul va activa apoi neoanele imediat ce ai introdus mana in interiorul lampii. 

Pachetul contine o lampa UV profesionala si 4 neoane UV de 9W clasice. 

Specificatii : - Putere: 36W - Display digital - Timer: 30-240 secunde - Auto sensor - Greutate: 1,2 kg - Culoare: negru & argintiu - Cod produs: LUX-540 PRO
MAI POTI CITI