Yves Saint Laurent Y Eau Fraîche pentru barbati pareri, oferte si reduceri de pret

Yves Saint Laurent Y Eau Fraîche pentru barbati Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi. Verifica chiar acum promotia si reducerile chilipir. Compara aici ofertele la produsele similare.

Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina parfumului. Majoritatea parfumurilor au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput, mai ales ca gradul de subiectivism poate fi ridicat.

Cu cat mai multe pareri despre acest parfum barbatesc original cu atat mai mult ne putem creiona o opinie obiectiva!

pareri Yves Saint Laurent Y Eau Fraîche parfum barbati original


Yves Saint Laurent Y Eau Fraîche eau fraiche pentru barbati 60 ml

Notele proaspete de ghimbir și lămâie deschid compoziția parfumată. 

Mijlocul parfumului este foarte rafinat, fiind format din note aromatice de lavandă, împletite cu mentă și boabe de ienupăr, ceea ce oferă compoziției și mai multă prospețime. 

La baza creației întâlnim notele atrăgătoare de lemn de cedru și olibanum.

Lejer și totuși masculin, eau fraîche pentru bărbați Yves Saint Laurent Y Eau Fraîche vă subliniază stilul personal și vă ajută să fiți mereu în centrul atenției. 

Un parfum fermecător, pentru barbatul modern.

Ce tip de parfum ar trebui sa cautati ca sa fie cel mai potrivit? Totul depinde de stilul si personalitatea ta.

Mirosurile de citrice sunt curate, intepatoare si mai usoare decat alte parfumuri. Minimalistilor le plac parfumurile de citrice si vor gasi ca ele pot fi foarte dinamice si fresh.

Mirosurile florale sunt proaspete, dulci si moi, cu o tenta mai sensibila, emotionala. Mirosurile florale tind sa fie mai romantice si mai feminine.

Mirosurile orientale sunt moscate, grele, cu note de tutun, piele, oud si vanilie si au mai multa putere decat parfumurile mai usoare. Mirosurile orientale te fac sa iesi din multime, fiind ideale pentru cei mai indrazneti.

Mirosurile lemnoase sunt bogate si picante, cu o potenta profunda. Daca doriti ceva sexy si seducator, obtineti un parfum cu note lemnoase mai grele.

Lucrul fabulos si provocator este sa porti mai multe parfumuri, folosind mai multe parfumuri in straturi care functioneaza impreuna pentru a crea un parfum unic.

Dar stratificarea parfumurilor NU este usoara! Daca este facut incorect, ar putea rezulta mirosuri ciudate. Dar, daca este facut corect, te poate face sa pari la moda si elegant.
MAI POTI CITI