INFORMATII NU TE SUPARA FRATE cu PEPE si MAGICIANUL ROBERT TUDOR la ANTENA 1

ANTENA 1 le-a pregatit spectatorilor un show de entertainment bazat pe conceptul jocului copilariei NU TE SUPARA ,FRATE .

Gata sa antreneze publicul sa il provoace alaturi de invitati sunt doi prezentatori VEDETA.

PREMIERA showului va avea loc la ANTENA 1 in 18 ianuarie 2023.

PEPE aka IONUT NICOLAE PASCU pe numele din buletin CANTARET si PREZENTATOR cu experienta si cel care nu mai are nevoie de nicio prezentare MAGIANUL ROBERT TUDOR.

NU TE SUPARA, FRATE jocul de societate pe care il jucam noi cei din alta generatie este reinventat dar pastreaza regulile bine stiute de noi. VOR EXISTA PEDEPSE si PROVOCARI.

Daca la filmari totul se transforma ca intr-o petrecere sa vedem ce raspuns va da publicul din fata micilor ecrane.

informatii-prezentatori-emisiune-nu-te-supara-fratePEPE este fericit ca i s-a oferit rolul de prezentator se gandea ca va participa ca invitat. Si la scurt timp i s-a dat pe mana aceasta emisiune.

PEPE spune ca acest rol de prezentator al showului i se potriveste lui si numai lui exact ca o manusa se potriveste pe felul lui de a fi mereu gata sa faca cate o farsa sa glumeasca sa cante.

PEPE promite publicului o portie zdravana de buna dispozitie fara momente de plictiseala. Si mai promite ca nu se va da inlaturi de la nimic.

In vara la filmarile matinalului SUPERNEATA cu RAZVAN si DANIA FOST PREZENT CUM ALTFEL SI magicianul ROBERT TUDOR, IUBIT SI APRECIAT DE PUBLIC.

I s-au incredintat jocuri pe care MAGICIANUL le-a prezentat in stilul lui haios . Si i-a placut atat de mult incat a vorbit cu producatorii sa prezinte in continuare dar i s-a spus ca nu e momentul acum.

Cum dorinta lui ROBERT TUDOR a fost atat de intensa iata ca i s-a indeplinit dorinta . Va fi CO PREZENTATOR alaturi de PEPE in showul NU TE SUPARA, FRATE.

Si cum il stim ambitios pe ROBERT TUDOR se va achita cu brio de rolul sau. Va face ce stie mai bine sa faca sa RADA si SA SE DISTREZE PUBLICUL.

ROBERT TUDOR a povestit intr-un interviu cum s-a incapatanat SA TRAIASCA intrucat FEMEIA care trebuia sa se numeasca MAMA a vrut sa scape de el.

MAGICIANUL pastreaza acesta durere dar a mers mai departe. ESTE UN FAMILIST CONVINS isi adora sotia si cei doi baieti.

UN OM SENSIBIL care a invatat o MESERIE ce nu e la indemana oricui. E nevoie de INTELIGENTA, RABDARE, CONSTANTA si BUCURIE ca sa faci oamenii sa rada.

NE BUCURAM pentru aceasta reusita a ta, DOMNULE MAGICIAN, ROBERT TUDOR!

Asteptam PREMIERA din 18 ianuarie si vom vedea cum se descurca INVITATII VEDETA si de asemenea cei doi prezentatori PEPE si ROBERT TUDOR.

Cine va lua avant si cine va pierde cine va primi pedepse si ce fel de pedepse vor fi vom vedea.

UN joc de societate transformat in show care ne trimite la COPILARIE!

NU TE SUPARA, FRATE showul care va va cuceri !
MAI POTI CITI