Biografia povestii de dragoste ANA BODEA aka LIA si ANDREI IVAN aka BOBITA iubire ca in filme

A fost nevoie sa treaca cateva episoade sa se aprinda scanteia in inima publicului a acelora care urmaresc serialul romanesc LIA- SOTIA SOTULUI MEU.

Ca sa aflam despre adevarata poveste de dragoste a interpretei principale ANA BODEA care da viata personajului feminin principal LIA.

Daca in serial LIA se iubeste cu PETRU interpretat de STEFAN FLROAICA in viata reala supeba ANA BODEA delicata precum un trandafir traieste la randu-i in viata reala o poveste de dragoste.

Iar iubitul ei are sansa sa ii fie alaturi pe platourile de filmare. Asta pentru ca este tot ACTOR si pentru ca a avut sansa sa se prezinte la casting si sa fie acceptat sa joace un personaj haios in acelasi serial in care evolueaza si iubita sa ANA BODEA.

Iubitul din viata reala a ANEI BODEA se numeste ANDREI IVAN. In serialul LIA-SOTIA SOTULUI MEU, ANDREI IVAN da viata personajului BOBITA un mafiot.

wiki poveste de iubire ana bodea si andrei ivan

ANDREI IVAN nu are o experienta profesionala mare spune ca a terminat facultatea tarziu. ANDREI IVAN are 30 de ani.

A absolvit UNATC probabil in urma cu vreo doi ani. Nu stim cine i-au fost colegii de teatru si NU SE CUNOSC INFORMATII despre familia sa , locul nasterii daca are frati si surori.

Stim ca este pasionat de meseria sa si ca aceasta i se pare cea mai grea cea mai frumoasa si cea mai plina de satisfactii.

ANDREI spune despre sine ca este POLITICOS si arata respect celor din jur. Unii jura ca este PREA POLITICOS si PREA RESPECTUOS CU CEI DIN JUR.

Si sa fie asa timid domnul ANDREI IVAN ? Da, firile sensibile au mereu emotii.

Dar asa este domnul ANDREI IVAN un TRUE GENTLEMAN carea arata bine este elegant si tandru si grijuliu cu iubita sa.

Cand ANA a intrat la FACULTATEA DE TEATRU, ANDREI IVAN era student in anul al treilea. Dar ANA si ANDREI se cunoscusera inainte ca ANA sa intre la facultate apoi au continuat prietenia lor pana e au simtit amandoi ca pot trece la nivelul urmator.

Si au devenit iubiti. NU S-AU ASCUNS dar nici nu au tinut sa isi strige iubirea. Acum ca sunt colegi de platou si in pauzele de filmare petrec timpul amandoi oricum se afla despre povestea lor de dragoste.

In ce a jucat pana acum actorul ANDREI IVAN ? A jucat intr-un film care a fost prezentat la CANNES mare realizare, nu ? Filmul se numeste PRIN ORAS CIRCULA SCURTE POVESTI DE IUBIRE PASAGERE.

Filmul a fost realizat in anul 2021. In afara acestui prim film ANDREI IVAN a putut fi vazut in piesele de la TEATRELE METROPOLIS SI INFINIT.

Acum joaca un prim rol intr-un serial romanesc. ANDREI IVAN a colaborat cu actori precum : IOAN ARCUDEANU, ALINA FLORESCU, CATALIN MIHAI, ANDI VASLUIANU, ILINCA HARNET.

ANDREI IVAN e multumit ca doamna RUXANDRA ION "MAMA TELENOVELELOR" i-a oferit sansa debutului intr-un serial romanesc.

ANDREI o respecta mult pe DOAMNA RUXANDRA ION pe care o considera CEA MAI TITRATA PRODUCATOARE de filme si seriale de la noi.

In post productie se afla si un documentar in care joaca ANDREI IVAN.

Fire discreta lui ANDREI nu prea ii place sa vorbeasca de viata sa privata. Dar se va termina serialul LIA-SOTIA SOTULUI meu si apoi cine stie se va face un al doilea sezon.

Presa ii va lua interviuri si atunci vom afla mai multe despre ANDREI IVAN.

Deocamdata stim ESENTIALUL . ESTE ACTORUL care isi iubeste meseria si e fericit in viata sentimentala. ANDREI IVAN se iubeste cu actrita ANA BODEA.

Sunt unul dintre cele mai noi si simpatice cupluri din showbizul romanesc.

Amandoi FRUMOSI, TINERI, TALENTATI si ENERGICI. Poate pe viitor cei doi iubiti vor alcatui un cuplu pe micile ecrane.

Poate vor fi amandoi protagonistii principali intr-un nou serial, cine stie. Le dorim amandurora SUCCES si LA SI MAI MULTA IUBIRE.

Pozele pe care le lasa pe conturile de socializare ne arata UN CUPLU FRUMOS li se citeste pe fete DRAGOSTEA!

NOI ii admiram si ne dorim sa vedem la cat mai multi oameni INDRAGOSTITI.

Un CUPLU DE ACTORI la inceput de drum : ANDREI IVAN si ANA BODEA!
MAI POTI CITI