Recomandări Parfumuri de Damă care se poartă iarna, vara sau în orice anotimp

Cele mai recomandate parfumuri de dama pentru primăvară - vara sunt cele cu note florale, precum iasomie, trandafir, liliac, magnolie, frezie sau lămâie. 

De asemenea, parfumurile cu note de fructe, precum piersica, pepene sau ananas, sunt potrivite pentru aceasta perioada. 

Parfumurile cu note de lemn dulce, precum santal sau cedru, pot fi de asemenea potrivite pentru sezonul cald.

Parfumurile cu note mai puternice si mai bogate, precum cele de vanilie, scorțișoară, migdale, ciocolata sau mosc, sunt recomandate pentru sezonul de iarna. 


De asemenea, parfumurile cu note de lemn dulce precum santal sau guaiac, pot fi potrivite pentru aceasta perioada. 

Parfumurile cu note de fructe precum portocale sau mere, precum si cele cu note orientale precum patchouli sau ambră sunt de asemenea potrivite pentru sezonul rece.

parfumuri pt femei recomandate vara si iarna

Exista și parfumuri care au note versatile care se pot potrivi pentru fiecare anotimp, in funcție de preferințele personale. 


De exemplu, un parfum cu note de lemn dulce precum santal sau cedru, poate fi purtat atât vara cât si iarna. 

Parfumurile cu note de iasomie sau trandafir pot fi purtate atât primăvara cat si vara. 

In general, notele florale si fructate sunt considerate potrivite pentru sezonul cald, in timp ce notele mai puternice si mai bogate sunt potrivite pentru sezonul rece.

Parfumurile pot avea un impact emotional asupra starii de spirit a unei persoane, deoarece mirosul poate declansa amintiri sau emotii asociate cu anumite mirosuri. 


Parfumurile cu note florale sau fructate pot crea o stare de bine si prospetime, in timp ce parfumurile cu note mai puternice si mai dulci pot crea o stare de confort si relaxare. 

De asemenea, parfumurile cu note orientale, precum mosc sau patchouli, pot fi considerate mai sofisticate si pot crea o stare de eleganta si rafinament.

In general, este important sa alegi un parfum care iti place si care iti aduce aminte de lucruri placute, pentru a-l asocia cu acele emotii pozitive.
MAI POTI CITI