Parfumuri Atelier Cologne păreri forumuri, persistență, prețuri, unde se găsesc

Să ne facem o părere despre Atelier Cologne brandul francez care oferă parfumuri de lux, pe bază de uleiuri esențiale cu concentrație înaltă. 

Fanii brand-ului sunt de părere că parfumurile unisex Atelier Cologne se remarcă atât prin aromele magnifice, cât și prin flacoanele elegante, din sticlă franțuzească, decorate cu elemente din piele realizate manual.

Marca de parfumuri de nișă Atelier Cologne este specializată în producerea de colonii într-o nouă interpretare - colonie absolută cu o concentrație de substanțe aromatice de la 15 la 18 la sută.

A fost fondată în 2009 la New York de către partenerii de afaceri (și în viață) Christophe Servasel și Sylvie Gunter.

În puțin peste 10 ani de existență (din 2009 până în 2020), marca a lansat peste 40 de parfumuri. 

Seria de debut din 2010 a inclus Orange Sanguine , Grand Néroli , Bois Blonds , Trefle Pur și Oolang Infini.

atelier-cologne-santal-carmin-eau-de-cologne-pareri forum am folosit

 Linia de parfumuri Atelier Cologne este împărțită în mai multe colecții: Haute Couture în sticle metalice opace, Avant Garde , Bon Voyage , Carte Blanche , Chic Absolu și Joie de Vivre.


În 2019, a existat o exclusivitate pentru magazinul britanic Harrods, Rose Smoke , o ediție limitată a Santal Carmin Cologne Absolute .și jubileul Orange Sanguine , proiectat de renumitul artist stradal Lucky Left Hand .

Atelier Cologne produce parfumuri atât în ​​sticle de 100 ml (precum și 200 ml), cât și în format de călătorie (30 ml). 

O serie de parfumuri sunt disponibile sub formă de spray-uri de călătorie de 10 ml, inclusiv Orange Sanguine, Cèdre Atlas , Café Tuberosa și Pacific Lime .

Pe lângă parfumuri, puteți cumpăra produse cosmetice de pe site-ul mărcii : creme de mâini, săpunuri parfumate, geluri de duș și loțiuni hidratante.

Buticuri monobrand funcționează la Paris (cele mai cunoscute sunt pe Rue Saint-Florentin și în cartierul Marais din arondismentul 4), New York (în Nolita și Brooklyn), San Francisco, Toronto, Beijing, Hong Kong, Shanghai, Seul, Milano și Londra.

În 2016, Atelier Cologne a fost cumpărat de L'Oréal. Motivul vânzării a fost dorința fondatorilor de a folosi experiența unei mari companii de parfumerie și cosmetice în vânzările cu amănuntul și publicitatea online pentru a dezvolta în continuare brandul.
MAI POTI CITI