Păreri despre parfumurile XERJOFF unisex, dama, barbati, persistenta, siaj, preturi

Sa ne facem, o parere despre Xerjoff un brand italian de parfumuri fondat de directorul de creație și designer Sergio Momo în 2004. 

Scopul său principal a fost să ofere pieței parfumurilor un produs în care să nu existe compromisuri între calitatea parfumului și calitatea ambalajului. În calitate de designer, Momo proiectează el însuși aspectul sticlelor și al ambalajului. 

Bazandu- se pe ideea ca nu poti separa parfumul de arta, si ca un parfum fin nu inseamna niciodata doar miros, casa de parfumuri Xerjoff a reusit o imbinare perfecta intre substananta si sublim. Astfel creeatiile sunt apreciate si colectionate in intreaga lume.

Parfumurile Xerjoff au fost realizate in colaborare cu parfumieri renumiti ca: Chris Maurice, Jacques Flori, Miroslav Petkov, Angeline Leporini, Christian Carbonnel, Laura Santander si Mathieu Nardin.

pareri parfumuri xerjoff testere replica preturi reduceri

În 2009 a fost lansată linia Casamorati, dedicată artei străvechi a parfumeriei italiene. Aromele din el au un caracter italian și se bazează în principal pe acorduri de citrice. 

În 2018, special pentru piața rusă, a fost lansat parfumul Pikovaya Dama, inspirat de lucrarea cu același nume a A.S. Pușkin.


Cea mai scumpă esenţă Xerjoff, disponibilă, la comandă, în parfumeriile Elysee, este XJ 17/17 Quartz (aprox. 15.000 euro) – în versiunea cu flacon sculptat din cuarț rutilat și decorat cu aur de 18 carate și diamante.

Noutăţile casei Xerjoff – kit-ul care conţine parfumul Amber (50 ml) şi parfumul Musk ( 50 ml) şi 1888- Casamorati – sunt disponibile exclusiv în parfumerii, la preţul de 2.190 de lei, respectiv 1.190 de lei.
MAI POTI CITI