BIOLAGE Essentials ScalpSync păreri forum tonic împotriva căderii părului bun și ieftin

Pareri despre tonicul Biolage Essentials ScalpSync fiole extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre cele mai bune produse împotriva căderii părului care dau rezultate.

Am cautat si părerile celorlalți pe internet si am constatat faptul ca Biolage Essentials ScalpSync tonic împotriva căderii parului  este un produs de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu încredere. 

Clienții apreciază pozitiv faptul că rezultatele sunt vizibile într-un timp foarte scurt (aprox 2 săptămâni). Recenziile negative se referă șa pentru simplitatea aplicării. Aplicarea cu pipeta ia destul de mult timp si este destul de greu de văzut ce cantitate picură. 

Mai sunt unii care sunt de părere ca e un produs cosmetic Biokage un pic cam scump, însă noua nu ni se pare. Suntem de părere ca Biolage Essentials ScalpSync are un pret corect si e de un real ajutor pentru frumusețe si îngrijire a părului cu tendințe de cădere.

Informații prospect 

Preveniți căderea excesivă a părului. Tonicul împotriva căderii părului Biolage Essentials ScalpSync previne aglomerarea colagenului la rădăcinile părului, ceea ce împiedică hrănirea cuticulei, cauza slăbirii și a căderii ulterioare a firului de păr. Dacă visați la un păr des și puternic, acest tonic vă oferă soluția ideală.

pareri am folosit biolage-essentials-scalpsync-tonic-impotriva-caderii-parului

Beneficii și proprietăți terapeutice

• previne aglomerarea colagenului la rădăcinile părului, ce provoacă „sufocarea“ părului

• fortifică și catifelează cuticula părului

• asigură nutriția cuticulei părului

• limitează semnificativ căderea părului

• conferă volum părului

• potrivit pentru toate tipurile de păr.


Ingrediente active compoziție: compusul brevetat aminexil - împiedică aglomerarea colagenului

Mod de folosire

Masați delicat conținutul unui tub de Biolage Essentials ScalpSync pe rădăcinile părului complet uscat sau uscat cu prosopul. 

Pentru un efect maxim, folosiți doar o doză în fiecare zi, timp de 6-8 săptămâni sau de 2 x pe zi. 

Pentru un efect durabil, repetați tratamentul de două ori pe an.
MAI POTI CITI