Păreri parfum Opus XIV Royal Tobacco Amouage: arome unice de oliban și tutun

Amouage relansează The Library Collection cu un nou design. Colecția actualizată de parfumuri cu un caracter puternic va include ediții create sub conducerea lui Christopher Chong și Renaud Salmon .

În plus, casa de parfumuri Amouage lansează un parfum nou-nouț - Opus XIV Royal Tobacco creat de parfumierul Cecil Zarokyan, un parfum de nișă despre care vom încerca să ne facem o părere.

Parfumul Opus XIV, numit Royal Tobacco, este o călătorie olfactivă din Tropicul Racului din Oman până în Cuba, între Regatul Olibanum și Regatul Tutunului.

Parfumul face referire la tradiția lui `El Lector`, al cărui rol era să citească producătorilor de trabucuri din fabricile cubaneze, captivându-i cu romane incitante precum Les Misérables de Victor Hugo și lucrările lui Honoré de Balzac, Stendhal, Edgar Allan Poe sau Herman Melville. 

parfum  Opus XIV Royal Tobacco Amouage pareri am folosit cum miroase

De-a lungul timpului, acesta a devenit un ritual important, parte integrantă a mirosului de tutun. 


Acordurile unice ale olibanului și tutunului, interpretate de renumitul parfumier Cecile Zarokian prind viață într-un nou parfum bogat și senzual .

Notele de varf sunt ulei de oliban, elemi, cardamom, anason, busuioc si bergamota

În centrul compoziției, tămâia regală este strâns asociată cu tutunul nobil. Sunt însoțite de acorduri de lemn dulce, lavandă, prune uscate, schinduf, floare de portocal, osmanthus și trandafir

Baza bogată și bogată a parfumului este reprezentată de acorduri de oliban, balsam de Peru, benzoin, labdanum, smirnă, gudron, boabe de tonka, vanilie, vetiver, lemn de guaiac, oud și mosc

Amouage a fost fondată în 1983 în Oman. Numele Amouage, format din două cuvinte - cuvântul francez amour ("dragoste") și cuvântul arab pentru "val" - reflectă caracterul internațional al brandului.
MAI POTI CITI