Pareri Acqua di Parma Magnolia Nobile un parfum elegant si original

Sa ne facem o parere despre parfumul Acqua di Parma Magnolia Nobile care este descris pe forumuri ca fiind o aroma care dezvaluie nuantele elegante din petalele catifelate ale florii de Magnolie, pentru a intruchipa un parfum structurat si distinct. 

Am evaluat fiecare dintre opiniile cumparatorilor din diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare cu scoruri intre 1 si 5 tinand cont de urmatorii factori: Pret, Calitate, Caracteristici, Parerile consumatorilor si am observat ca rating-ul mediu al acestui parfum Acqua di Parma este de 4,49 din 5 stele.

Original si elegant Acqua di Parma Magnolia Nobile se deschide cu note cristaline de Bergamota, Lamaie si Citrice care se imbina armonios cu accentele de magnolie. 

In inima acestei feminine ape de parfum, notele de Trandafir si Iasomie sunt mixate cu Tuberoza, oferind o nota sofisticata, in timp ce baza cladeste spiritul elegant al acestui parfum. 

pareri am folosit parfum Acqua di Parma Magnolia Nobile


Cum miroase parfumul Acqua di Parma Magnolia Nobile 

• Note de varf: Bergamota de Calabria, Lamaie Siciliana, Citrice Siciliene 

• Note de mijloc: Magnolie, Trandafir Bulgaresc, Absolut de Tuberoza, Absolut de Iasomie Sambac 

• Note de baza: Lemn de Santal, Patchouli, Vetiver, Vanilie de Madagascar

Cum se foloseste Acqua di Parma Magnolia Nobile

Pulverizati, de la distanta, pe gat sau incheietura mainii. 

Evitati contactul cu ochii. Pentru uz extern. 

Inflamabil: nu vaporizati spre o flacara sau spre un corp incandenscent. 

Tineti departe de flacara, de scantei sau de alte surse de foc. Nu fumati in aproprierea produsului.

Acqua di Parma este o marcă italiană de parfumuri fondată de baronul Carlo Magnani în 1916. Din 2001, marca face parte din corporația LVMH, iar sediul central este situat în Milano.

In 2012, brandul lansează o nouă colecție, Colonia Intensa, pe care o va continua să o dezvolte în anii următori, iar un an mai târziu, publică cartea „Nobilimea Muncii”, dedicată culturii meșteșugărești italiene și ilustrată cu fotografii de fotograful Giovanni Gastela. 
MAI POTI CITI