Pareri parfumuri Agent Provocateur compozitie, persistenta si preturi

Urmarind opiniile de pe diverse forumuri despre parfumurile Agent Provocateur se observa ca parerile cumparatorilor sunt in generale bune, fara exagerari nici in sens pozitiv, nici negativ, impresia principala fiind ca aceste parfumuri sunt orginale, elegante si au preturi accesibile.

Brandul englez de lenjerie Agent Provocateur a fost fondat în 1994 de fiul designerului de modă Vivienne Westwood , Joseph Corre și soția sa Serena Reese. 

Primul magazin s-a deschis în Soho din Londra, pe strada Broadwick. ADN-ul mărcii este provocator, îndrăzneț și sexy. 

Lenjeria Agent Provocateur este cunoscută pentru modelele sale sculpturale care subliniază demnitatea figurii feminine. 

Colecțiile brandului includ seturi clasice, corsete, curele, portjartiere, costume de baie, pijamale și cămăși, precum și bice, cătușe și măști.

In anul 2000 brand-ul a intrat si in lumea parfumurilor, un pas ce s-a dovedit foarte reusit tocmai datorita aromelor interesante si placute dar foarte distincte, fiecare produs prezentand un ansamblu de particularitati.

Primul parfum Agent Provocateur a fost lansat în 2000 și a devenit cel mai bine vândut al mărcii timp de mulți ani. În 2006, al doilea parfum Maitresse a fost pus în vânzare într-o sticlă de ouă recunoscută, de data aceasta nu roz, ci auriu cu un decor roșu aprins. 

agent-provocateur-miss-ap-eau-de-parfum--femei_pareri forum am folosit

O altă lansare din același an este Agent Provocateur Eau Emotionnelle eau de toilette . Un an mai târziu, marca a introdus Strip , a cărei compoziție a fost lucrată de autorul primului Agent Provocateur, Christian Provenzano . 

O alta dintre lucrarile sale celebre pentru brand este L'Agent cu o bogata compozitie floral-balsamica. Flankers Eau Provocateur, L'Agent Eau Provocateur și Maitresse Eau Provocateur au fost lansate în 2012. 

Lansările din următorii patru ani au fost lansate în sticle noi: seria Fatale - în stil unghiular dreptunghiular, în stil retro, parfumurile liniei Aphrodisiaque - în cele metalice rotunjite, cu o gaură în centru, și lansarea din 2016 a Agent Provocateur . 

Una dintre cele mai recente lansări - Miss AP - este anunțată ca un parfum pe tema trandafirului, ylang-ylang și geranium încadrat de piper roz, paciuli, chihlimbar și lemn de santal. 

Din 2007, marca este deținută de 3i Group PLC , dar marca a întâmpinat dificultăți financiare serioase în ultimii câțiva ani. Miliardarul Mike Ashley a cumpărat Agent Provocateur pentru 30 de milioane de lire sterline în 2017. 

Directorul de creație al mărcii este acum Sarah Shotton, care a condus echipa de design în 2007. Aceasta a descris-o pe eroina modernă a Agent Provocateur - ca fiind „încrezătoare în sine, puternică, atletică, veselă, cu o personalitate foarte strălucitoare”. 

Din 2019, parfumurile marca Agent Provocateur sunt produse de compania franceză Inter Parfums.
MAI POTI CITI