ESTEE LAUDER este în discuții pentru a cumpăra brandul de lux TOM FORD

Producătorul american de cosmetice Estee Lauder este în discuții pentru a cumpăra brandul de lux Tom Ford. 

Acest lucru a fost făcut public la începutul lunii august 2022 de Wall Street Journal, citând surse apropiate negocierilor. 

Acordul ar putea ajunge la 3 miliarde de dolari, ceea ce o face cea mai mare investiție din istoria lui Estee Lauder, notează WSJ. 

Estee Lauder și Tom Ford nu au răspuns la o solicitare a Reuters. 

Brandul Tom Ford a fost fondat de designerul american Tom Ford în 2005, înainte de a fi directorul de creație al Gucci.

estee lauder il cumpara pe tom ford


Brandul este specializat în crearea de îmbrăcăminte pentru bărbați, deși are și linii pentru femei, precum și produse cosmetice și parfumuri. 

Aceasta nu este prima colaborare dintre Tom Ford și Estée Lauder. 

În special, în 2005, au fost create primele linii de parfumuri pentru compania de cosmetice, în 2006, a fost lansată o producție comună de produse cosmetice numită Tom Ford Beauty, iar în anul 2019, Tom Ford, cu ajutorul dezvoltatorilor Estée Lauder, a lansat un nou linie de produse cosmetice Tom Ford Research. 

Compania americană de parfumerie și cosmetice Estée Lauder a fost fondată în 1946 de către femeia de afaceri Estee Lauder (născută Josephine Esther Menzer),

Printre cele mai cunoscute și populare produse Estée Lauder se numără seria Re-Nutriv , serul actualizat Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex și rujul Pure Color Envy.

Primul parfum al mărcii, Youth-Dew, o creație picant-orientală, a fost lansat în 1953.
MAI POTI CITI