Povestea de dragoste a fotbalistului FLORIN RADUCIOIU, iubita noua, legatura cu politica si ANAF-ul pe urmele ANDREEI


Ce legatura poate fi intre un fobalist de marca din generatia de aur, femeia care ii este iubita , un dosar de coruptie la care se mai adauga drept condiment ANAF-ul pe urmele celor doi?

Plus un divort al ei si un fost sot condamnat intr-un dosar de coruptie. Si un divort al lui. PLUS copiii.

E vorba despre fotbalistul FLORIN RADU RADUCIOIU atacant al echipei NATIONALE DE FOTBAL a ROMANIEI si iubita noua a acestuia doamna ANDREEA ALBASTROIU.

FLORIN si ANDREEA s-au cunoscut in 2019 la MILANO. S-au placut si fotbalistul s-a dat peste cap sa o aduca pe domnita ANDREEA in ROMANIA pentru a putea fi impreuna.

FLORIN RADU RADUCIOIU a avut pana acum la 52 de ani o viata plina. O tinerete realmente agitata.A jucat in toate campionatele EUROPEI la echipe in ANGLIA, SPANIA, ITALIA, GERMANIA.

Doi oameni au reusit aceasta performanta romanul RADUCIOIU si fotbalistul din MUNTE NEGRU, JOVETIC STEVA.

Atacantul roman a avut norocul de a castiga in 1994 LIGA CAMPIONATULUI EUROPEAN cu echipa la care activa atunci A.C. MILANO.

dezvaluiri andreea albastroiu si florin raducioiu cancan monden

RADUCIOIU fost printre primii fotbalisti care ”au fugit” din ROMANIA.

Se imbraca numai cu haine de brand, frecventa cele mai scumpe restaurante, era fericit. A detinut case in statiunea COMO vestita pentru frumusetea peiesajelor si pentru bogatii care au case acolo.

A detinut o proprietate si in MONACO pe COSTA DE AZUR un alt pol al bogatilor. Despre masini ce sa mai spunem? Toate masinile pe care si le-a dorit le-a avut.

Lasand in urma MAREA POVESTE DE DRAGOSTE de la 20 si ceva de ani cu sotia ex patronului de la PRO TV, ADRIAN SARBU, MAREA DIVA a capitalei JEANINA, FLORIN a reusit sa scape de necazuri a fost in punctul de a pierde si contracte si casa si tot.

Poate vreti sa citit sau recitit despre biografia JANINEI EX SARBU intr-un articol mai vechi pe VEDETEBLOG.COM

Pana la casatorie a fost implicat in relatii de iubire cu doamne superbe.

S-a casatorit cu ASTRID doamna care i-a daruit doi baieti frumosi aflati acum in plina tinerete : ANDREA 26 de ani si ALESSANDRO de 24 de ani.

ASTRID si FLORIN RADUCIOIU au impartit o casnicie timp de 23 de ani. Si dupa atat amar de vreme s-au despartit in 2018 cand RADU RADUCIOIU a venit acasa in ROMANIA.

Mai sarac financiar a incercat sa isi faca un rost. A trait din banii castigati de la DINAMO unde a fost manager. Acum este la echipa FC VOLUNTARI.

FLORIN RADUCIOIU a mai facut si reclame traieste bine dar nu mai este la fel de bogat ca odinioara. Plus ca de jumatate de an are mari probleme financiare si ANAF -UL e pe urmele lui asta din cauza proaspetei iubite ANDREEA ALBASTROIU.

"MARELE BLOND" porecla data de presa din ROMANIA si-a gasit linistea in bratele femeii care i-a adus bucuria , dulceata zilelor tihnite de familie si iubirea.

Doar ca aceasta doamna are o poveste incurcata de viata .

ANDREEA ALBASTROIU nu este vreun fotomodel. Lucreaza intr-un MINISTER din ROMANIA.

Cand a cunoscut-o fotbalistul RADUCIOIU ANDREEA lucra intr-o subsidiara la MILANO a MINISTERULUI ECONOMIEI, ENERGIEI si AFACERILOR detasata la BIROUL DE PROMOVARE CONTENCIOS ECONOMIC.

ANDREEA ALBASTROIU a mai lucrat si pe alte pozitii de DIRECTOR la cateva firme SC ASTAS MAPAMOND SRL, SC GEIDO IND SRL.

In plus a activat si in PARLAMENTUL EUROPEAN in cabinetul unui parlamentar de la noi. In prezent postul sau din MINISTERUL ECONOMIEI, ENERGIILOR si AFACERILOR este suspendat.

Nu stim cum a ajuns in aceste functi in orice caz domnita ANDREEA l-a zapcit de tot pe FLORIN RADU RADUCIOIU.

E evident ca ANDREEA a fost casatorita si este divortata si mama unui baietel. CINE E FOSTUL SOT al ANDREEI ALBASTROIU? Acum vine "bomba".

EX sotul ANDREEI este un EX parlamentar PSD si se numeste MARIAN ZLOTEA.

MARIAN ZLOTEA a fost PREDSEDINTELE AUTORITATII NATIONALE SANITARE VETERINARE SI SIGURANTA ALIMENTELOR aka ANSVSA.

In vremurile cand era pe cai mari mai demult presa spune ca acest MARIAN ZLOTEA era un apropriat al ex presedintelui BASESCU.

MARIAN ZLOTEA si ex sotia ANDREEA detineau doua imobile unul dintre acestea era pe numele ambilor soti si al ANDREEI ALBASTROIU si al lui MARIAN ZLOTEA.

UNDE este acum ex sotul ANDREEI? A fost condamnat la inchisoare INTR-UN DOSAR DE CORUPTIE. A primit 8 ani si 6 luni de inchisoare.

Tribunalul din BOLOGNA i-a anulat cererea de extradare in ROMANIA. Statul se chinuie sa ia de la MARIAN ZLOTEA suma de 55.000 de lei si I-A FOST PUS SECHESTRU PE CASA.

Si acum vine alta bomba. FOTBALISTUL RADUCIOIU impreuna cu ANDREEA locuiesc in casa lui ZLOTEA adica RADUCIOIU sta in casa iubitei si a ex sotului acesteia.

Acum daca sunt impreuna ANDREEA si FLORIN patimesc impreuna pentru ca ANAF-ul este pe urmele lor. NU STIM zau cum UN BARBAT poate trai cu iubita in casa unui condamnat si acesta sa fie chiar exul actualei iubite.

Fara sa vrea acum numele lui RADUCIOIU este legat de politica.Am putea spune ca este o poveste de iubire cu iz politic un dosar de coruptie si ce sa mai zici?

Ce sa mai zici ? ANDREEA nu a apucat sa divorteze si pentru ca imobilul unde sta ANDREEA impreuna cu RADUCIOIU are situatia blocata nici licitatia de scoatere la vanzare NU POTE FI FACUTA. E ANDREEA femeie divortata sau urmeaza sa divorteze ?

Si ce spune ex sotul ANDREEI despre faptul ca sotia lui si iubitul NOU stau in casa sa ?

Daca lucrezi intr-un minister in strainatate sunt reguli foarte stricte deci nu poti pleca asa cu una cu doua. Lumea spune c ANDREEA si-a parasit postul de la MINISTER extrem de rapid de parca ar fi dat bir cu fugitii.

Adica azi a spus ca pleaca si a si plecat a doua zi. SI NIMENI ? NU A AVUT ceva de zis. Asta are legatura si cu faptul ca postul ANDREEI este SUSPENDAT? Aici In ROM ANIA zic.

Dar cuplului ii merge bine in rest. Au fost in vacanta impreuna cu baietelul ANDREEI.

De cealalta parte ex sotia fotbalistului s-a linistit isi vede de viata ei si de cei doi baieti pe care ii are cu RADUCIOIU.

Lumea spune ca divortul lui RADUCIOIU s- datorat unei femei ori nu s-au mai inteles.

CERT este ca FLORIN RADU RADUCIOIU "MARELE BLOND"tine legatura cu fii lui de care este mandru.

S-o fi linstitit RADUCIOIU NU MAI CURTEAZA alte femei pentru ca de acum este intr-o relatie cu ANDREEA ALBASTROIU.

Ce se va intampla mai departe doar timpul ne va demonstra. Multi si-au pus intrebarea de ce s-a complicat fotbalistul de ce sa aiba o relatie cu o femeie a carei situatie de viata nu este una obisnuita.

Atat timp cat cei doi se inteleg cred ca asta conteaza. Pentru ei. Marele Ex atacant al NATIONALEI ROMANIEI zambeste din nou .

E indragostit si acum viata are din nou culori stralucitoare. Multa lume a fost surprinsa sa afle ca actuala iubita a lui FLORIN RADU RADUCIOIU are o situatie de viata complicata.

Si este o IUBITA absolut ATIPICA pentru un fotbalist. O doamna ce are legatura cu politica si a lucrat intr-un minister.

Nu degeaba se spune ca uneori VIATA BATE FILMUL. Va imaginati ca ANDREEA ALBASTROIU este obisnuita cu un anumit standard de viata.

Nu prea ai vedea-o sa mearga la bai in vacante. Si evident NU in ROMANIA.
MAI POTI CITI