7 lucruri pe care le spune un tip când te place cu adevarat

Deci, îți place tipul și pare să te placă și el. Sau nu. Sau da? Sau nu... 💕 Poți doar să întrebi, dar ți-e frică să nu pierzi un prieten sau ești jenata să-ți recunoști sentimentele. Ce să fac? Ascultă ce spune EL: unele fraze sunt traduse automat prin „Îmi place de tine”. Tine minte aceasta listă cu aceste cuvinte!

1. „Am văzut […] și m-am gândit la tine”

De exemplu, trimite fotografii din magazin și scrie: „Am găsit acest tricou cu căței și mi-am amintit că îți plac cățeii.” Evident, se gândește la tine când ești despărțit. Cu toate acestea, este dificil să recunoaștem direct, așa că face dintr-un anumit lucru (cum ar fi un tricou, un film sau o melodie) un „intermediar”. Aceasta este o soluție: tipul își recunoaște atât afecțiunea pentru tine și, parcă, rămâne independent.

2. „Mânci/ dansezi/ râzi atât de amuzant”

Când suntem îndrăgostiți, observăm detalii la o persoană la care suntem indiferenți la ceilalți. Par atât de emoționale și frumoase încât ne îndrăgostim și mai mult.

3. „Îmi pare rău pentru întrerupere. Vorbeai despre...”

ce cuvinte spun baietii cand te plac cu adevarat

Suntem pregătiți să ascultăm „aceeași” persoană zile întregi, dar în același timp vrem să ne împărtășim constant experiențele. Întreruperea unei conversații în direct este normală.

Dar dacă este îndrăgostit de tine, cu siguranță va dori să asculte tot ce ai de spus. 

4. „Îmi place de tine”

O frază care vorbește de la sine. Aceasta este o garanție 100% că te place. Ceea ce am enumerat mai sus este doar 95% 

5. „Mi-a fost dor de tine”

O frază năucită și stânjenitoare, dar celor care se iubesc nu le pasă cum sună clișeele. Dacă ratează, te va anunța 💔

6. „Sunt trist/ speriat/ rănit”

Din păcate, băieții exprimă rareori acele sentimente care îi fac „nemasculini” și vulnerabili. Cel care împărtășește cu tine frici, dureri, îndoieli și alte experiențe interioare are cu adevărat încredere în tine.

7. "Ce faci acum?"

Ar părea o întrebare banală, dar câtă grijă se ascunde în ea. Întrebări precum „Cum a fost ziua ta?”, „Ce faci acum?” - sunt un semn că ești interesanta pentru el chiar și dupa despărțire. Dacă detaliile vieții tale sunt importante pentru el, chiar daca și tu le consideri plictisitoare, este clar îndrăgostit de tine.
MAI POTI CITI