10 de semne că ți-ai cunoscut sufletul pereche. Vezi daca EL poate fi soțul ideal.

Nimeni nu poate spune precis dacă sunteți cu adevărat meniți unul pentru celălalt. Doar tu înțelegi relația ta, așa că ai încredere în inima și intuiția ta 💖 Cum să înțelegi că partenerul tău actual va fi un partener de viață sau soțul ideal? Am adunat 10 de semne.

1. Îți respectă limitele

Mai mult, nu încearcă să le rupă, ci le acceptă ca pe un fapt. De exemplu, nu te convinge să faci lucruri în pat pe care nu le dorești sau nu îți cere să stai acasă dacă ai o întâlnire cu prietenele tale.

2. Te cerți, dar e în regulă.

Dezacordurile și conflictele nu sunt doar inevitabile, ci și importante în orice relație pe termen lung. Este imposibil să fiți de acord cu toate problemele, iar adulții înțeleg acest lucru. Cuplurilor aflate în relații sănătoase nu le este frică să-și exprime nemulțumirile și sentimentele în mod corect, deoarece știu că vor fi acceptați și ascultați.

semne ca el este sufletul tau pereche

3. Aveti aceleasi valori

Oamenii se pot iubi, dar dacă au valori diferite și obiective în viață, atunci mai devreme sau mai târziu te vei despărți. Înainte de a vă căsători, discutați despre probleme importante: familie, spiritualitate, sănătate, copii, opinii despre societate. Nu trebuie să fiți de acord cu totul, dar valorile nu trebuie să se contrazică între ele.

4. Vă place să călătoriți împreună

Călătoriile aduc mult stres și chiar și cele mai rezistente cupluri se luptă până la cap pentru itinerariul de excursii sau avioane pierdute. Dar chiar dacă te cearți cu sufletul pereche, știi că asta nu îți va afecta în niciun fel relația. Chiar dacă vă enervați unii pe alții când zborul de 10 ore este întârziat peste noapte la aeroport, încercați să lucrați în echipă.

5. Nu depindeți unul de celălalt

Dependența și atașamentul sunt două lucruri diferite. În al doilea caz, ai fi fericit să petreci 100% din timp cu un tip, dar în același timp înțelegi că poți trăi cu ușurință fără el. Pur și simplu face totul mai bine. Cazul „totul este mai rău fără el” este mai mult ca o dependență.

6. Te însoțește fără probleme la orice evenimente

Desigur, s-ar putea să nu vrea întotdeauna și asta e în regulă. Cu toate acestea, nu va fi o problemă pentru el să stea la cină cu familia ta, la petrecerea unui coleg de clasă incomod, la absolvirea sorei sale. El este fericit să împartă cu tine momente plictisitoare.

7. Îi pasă de prietenii tăi

El întreabă cum se descurcă, își amintește numele, poate oferi ajutor dacă cineva se află într-o situație dificilă. El înțelege că prietenii sunt o parte importantă a vieții tale.

8. După o lungă despărțire, tot vrei să-l cunoști cât mai curând posibil.

S-ar părea că te întâlnești de mult timp și s-ar putea să nu experimentezi durerile despărțirii. Dar tot te bucuri ca niste copii cand te revezi dupa o indelungata despartire.

9. El se laudă cu tine prietenilor lui.

De exemplu, nu își poate ascunde plăcerea atunci când treci cu succes unexamen sau împărtășește cu bucurie vestea prietenilor tăi că vă mutați împreună.

10. Sunteți sinceri și deschiși unul față de celălalt

Nu te ascunzi și nu iti ceri scuze. Nu trebuie să vii cu scuze pentru a face teste ciudate de internet sau pentru a cumpăra pălării în formă de broască. Știi doar că te va accepta orice.
MAI POTI CITI