Pareri Narciso Cristal noul parfum Narciso Rodriguez apreciat pe forumuri pentru ca dezvăluie lumina interioară a femeii

Colecția Narciso de Narciso Rodriguez a fost îmbogățită cu o nouă ediție. Parfumul Narciso Cristal este descris in parerile expertilor ca fiind un nou parfum strălucitor și captivant, dedicat feminității strălucitoare, care reflectă lumina interioară a unei femei, la fel cum lumina care joacă în fațetele unui cristal dezvăluie frumusețea ei naturală.

Sa vedem cum miroase noul parfum Narciso Cristal si pe ce note olfactive isi bazeaza experientele unice promise

Parfumul Narciso Cristal  reflectă lumina interioară a unei femei cu note de vârf strălucitoare, o inimă pură și delicată și o bază senzuală. 

Totul începe cu bergamotă strălucitoare înconjurată de petale moi - un buchet de trandafiri și flori albe

Treptat, parfumul începe să-și dezvăluie inima voluptuoasă din acordul legendar și recunoscut de mosc

Este completat de nuanțe elegante lemnoase-chihlimbar de cedru senzual și cașmeran, dând parfumului un siaj lung misterios. Alchimie subtilă a luminii și profunzimii, o combinație de halou radiant și saturație. 

pareri parfum narciso cristal forum am folosit cum miroase si daca tine
 
Flaconul iconic al parfumului Narciso Cristal apare în forma sa originală: un pahar transparent într-o nuanță de roz moale dezvăluie elixirul parfumat conținut în interior. 

Cubul de sticlă translucidă de marcă pare să strălucească din interior, iar această strălucire nepământeană se refractă și se joacă pe fețele sale, ca lumina soarelui pe fețele unui cristal natural. 

Suntem de parere ca noutatea parfumului de dama Narciso Cristal explorează cele mai profunde dorințe ale noastre. 

Parfumul dezvăluie adevărata față a unei femei și reflectă adevărata ei personalitate. Am căutat să creez un parfum care să dezvăluie lumina interioară a unei femei, reflectând frumusețea naturală și senzualitatea ei strălucitoare.

În prima sa colaborare cu Narciso Rodriguez, parfumierul Natalie Grazia-Setto aduce experiența ei bogată cu materiale naturale și viziunea ei pentru o abordare mai durabilă a parfumeriei.

Flanquerul Cristal stabilește un nou standard pentru naturalețe cu peste 85% ingrediente de origine naturală. 
MAI POTI CITI