ANCA SUCIU biografie, wiki, vârstă, înălțime, salariu și iubit

ANCA SUCIU DIGI 24 biografia, CV, wiki profesional, ce vârstă (32 de ani) și înălțime are, cine este soțul dacă este căsătorită și ce salariu are

Anca Suciu iubit, Anca Suciu biografie, Anca Suciu sot, Anca Suciu dragnea, Anca Suciu varsta
Anca Suciu wikipedia, Anca Suciu instagram

Anca Suciu este născută pe 28 august 1989 şi este necăsătorită. Şi-a ţinut viaţa personală departe de ochii curioşilor, cărora nu le-a dezvăluit niciodată persoana cu care a avut o relaţie.

Date Biografice Anca Suciu: data nașterii, înălțime, greutate

Nume complet: Suciu Anca
Data naşterii: 28 august 1989
Locul naşterii: Reghin
Partener: singură
Înălţime: 1,74 m
Greutate: 54 kg

Conform unor surse neoficiale din Digi, Anca Suciu ar primi lunar un salariu în jur de 3900 de euro pentru munca prestată în trustul media. 

wiki anca suciu digi 24 varsta înălțime studii salariu

Emisiunea prezentată de Anca Suciu se difuzează de luni până vineri, de la ora 15:00 şi sunt discutate cele mai arzătoare subiecte ale zilei din politica românească.

Anca Suciu s-a născut la Reghin şi a copilărit acolo, după care s-a mutat la Cluj pentru a studia. A Absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universităţii Babeş – Bolyai din Cluj.

Primul job de la DIGI 24 a fost ca reporter de ştiri, iar din anul 2020 a primit postul de moderatoare a emisiunii Studio Politic, pe care o prezintă şi în ziua de azi.

Referitor la viața personală. Anca Suciu dezvaluia într-un interviu că adoră să primească flori! Își amintește de copilăria cu mama – radia când așeza vaza cu flori pe masa din bucătărie.

De asemenea este sigură că are cel puțin un înger păzitor care se asigură să aibă mereu de toate, și iubire și speranță și putere să meragă mai departe atunci când are senzația că e greu.
MAI POTI CITI