PROtevelion 2021 de REVELION 2022 în programul PRO TV. Vezi cine cântă de Revelion la PRO TV.

Vezi programele TV alături de care românii pot sărbători Revelionul 2022. Ce vedem de Anul Nou la Pro TV, Antena 1, Kanal D, TVR de Anul Nou, pe 31 decembrie 2021 si 1 ianuarie 2022.

REVELIONUL 2022 va putea fi celebrat la PRO TV alături de cele mai tari vedete din România și va aduce momente de neuitat care vor aduce zâmbetul pe buze tuturor telespectatorilor. 

Este pentru prima oară după mulți ani în care postul PRO TV pregătește un program special de televiziune pentru noaptea de Anul Nou. 

Gazdele PROTEVELION 2022 vor fi Pavel Bartoș, iubitul actor și prezentator al emisiunilor PRO TV și Raluka, îndrăgita cântăreață și jurată a show-ului acestei toamne, SuperStar România! 

Oficialii PRO TV  au anunțat că în ultima zi din 2021 va difuza un program special de Revelion, care promite să ducă telespectatorii în 2022 cu zâmbete fără număr.

protevelenion 2022 program tv protv de revelion 2021

Programul de PROTEVELION-ul se va bucura de prezența multor vedete extrem de îndrăgite, atât din zona muzicii, cât și a televiziunii și cinematografie. 

Andra, Inna, Smiley, Carla’s Dreams și Irina Rimes vor face parte din programul PROTEVELION-ului.

Printre invitații în programul PROtevelion 2022 se numără și Vlăduța Lupău, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocărița, Carmen Tănase, Horațiu Mălăele, Medeea Marinescu și alții. 

Filmările încă sunt în toi, iar membrii echipei care va face show total de Revelion-ul Pro TV pregătesc și alte surprize pentru telespectatori.

Cu toată desfășurarea de forțe, din spatele PROTEVELION-ului, DAN NEGRU și Revelionul Starurilor 2022 de la Antena 1 pare sa fie un adversar al naibi de greu de învins... în audiență!

Revelionul Starurilor 2022 cu Dan Negru va avea 90 de persoane celebre din România și oficialii postului Antena 1 speră să doboare un nou record de audiență.
MAI POTI CITI