Felicitări deosebite de Crăciun și Anul Nou. URARI şi FELICITARI deosebit de speciale de Crăciun.

Felicitari deosebite de Craciun 2021 ➣ Mesaje de Craciun pentru familie ➣ Mesaje de Crăciun creștine ➣ Urari de Craciun scurte pentru iubit ➣  Urari vechi de Craciun ➣ Urari sarbatori colaboratori personalizate ➣ Scrisoare de Craciun pentru copii ➣ Mesaje de Craciun pentru parinti

Cele mai frumoase mesaje de Craciun, urari si felicitari deosebite de Craciun, astfel incat sa le puteți din inimă oferi celor dragi! 


Cu siguranță cel mai bun mesaj de Craciun este cel oferit din inima si incalzeste tandru inimile celor care ne insotesc in calatoria noastra prin viata. 

Chiar ca doriti sa oferiti mesaje video de Craciun, vocale, felicitari sau un simplu sms, important este ca cei dragi sa stie ca va ganditi la ei in aceste clipe magice de sărbătoare.

Iată câteva idei cu cel mai simplu și cel mai frumos mesaj de Crăciun pe care îl poți ura celor dragi, însă dacă ai nevoie de felicitări deosebite și urări speciale de Crăciun.

Mesaje de craciun pentru frati si surori Mesaje de craciun personalizate


Felicitări deosebite și speciale de Crăciun


Felicitări și Crăciun fericit! Lasă-ți destinul să fie la fel de bogat în oameni buni și evenimente plăcute, precum masa de Crăciun e bogată în gustoșenii! În această seară de Crăciun, lasă steaua care s-a aprins pe cer să-ți lumineze calea vieții, iar Domnul să binecuvânteze toate faptele tale bune!

Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Să primiți cele mai dorite şi neaşteptate cadouri voi şi cei apropiaţi.

Moș Crăciun se grăbește la noi cu daruri valoroase. Lăsați-l să stea la masă cu voi și să vă împrăștie magia în casă! Lăsați-l să vă dorească personal tuturor multă fericire, pentru ca fiecare dintre voi să aibă o viață perfectă!

Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Sfintele sărbători cu masa bogată şi sufletul curat!

Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul vieții!

Fie ca în perioada sărbătorilor să vezi lumea cu ochii unui copil, să trăiești minunea dragostei și să te bucuri de absolut tot ce are de oferit această sărbătoare!

Dragostea înseamnă spiritul sărbătorilor! Nu uita că Dumnezeu ne iubește atât de mult, încât ni l-a dăruit pe fiul Său. Să îl sărbătorim astăzi!

Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. CRĂCIUN FERICIT!'

E timpul sa închizi ochii şi să-ţi amintesti de Crăciunul copilăriei tale. E timpul să-ţi aminteşti cum stăteai cu nasul lipit de geam încercând să-l vezi pe Moş Crăciun.

MESAJE DE CRĂCIUN pentru familie, prieteni, iubit sau iubită


Crăciunul să-ți dea puterea divină, inspirație, energie inepuizabilă. Lasă impresiile vii să-ți aducă bucurie, viața să fie interesantă, inspirată. Pace pentru familia ta și fericire tuturor!

Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!

Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor. Crăciun fericit vă dorește ….

De sărbători, îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi îţi doreşti, de tot ce îţi lipseşte şi nu ştii. La mulţi ani!

De Crăciun este momentul să uităm de griji şi supărări, să iertam şi să iubim şi să ne amintim ca nu suntem niciodată singuri! CRĂCIUN FERICIT!

Gânduri bune fug spre tine, sănatate şi mult bine! Sărbători Fericite şi un Crăciun de poveste!

Iubirea divina coboară printre noi, ca o ninsoare naiva aducând cu ea bucuria Nașterii Mântuitorului.

Dragul meu copil, e sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi ţie. Dăruieşte din toată inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar nepreţuit.

În această minunată noapte de Crăciun, lasă întristările să plece de la tine, inima să fie deschisă pentru speranță, credință, iar ușile să fie deschise pentru prietenii și rudele tale. Fie ca nașterea lui Isus să trezească în sufletul tău bucurie și iubire
MAI POTI CITI