Păreri SENSE.ro de la cosmetice hoteliere la Săpunuri gel cu Acid Lactic apreciate pozitiv pe forumuri

Să ne facem o părere despre SENSE România producătorul de cosmetice extrem de performante, cu un conținut cu peste 99,3% ingrediente naturale, fară conservanți, apreciate în opiniile și comentariile de pe forumuri pentru că nu sunt făcute după niste rețete standard.

Utilizatorii produselor SENSE, femeile si grupa de vârsta 30-45 de ani arata scoruri mai mari pentru scalele pozitive si scoruri mai mici pentru scalele negative ale stărilor afective ale consumatorilor (PoMS) decât non-utilizatorii, bărbații si alte grupe de vârsta.

SENSE este parte a CAHM EUROPE liderul de piață național în cosmetice hoteliere, cu o cotă de piață de peste 40%..

CAHM a fost dezvoltat în 2009 din dorința de a face o schimbare pozitivă pe piața produselor cosmetice hoteliere din România. 

cosmetice sense pareri forumuri sapun gel lichid

CAHM a creat produse adiacente în cea mai de succes gama hotelieră “Sense – Inspired by nature”, aducând astfel cei 11 ani de experiență din HORECA, direct în lanțurile farmaceutice, și în lanțurile de Retail.

Produsele SENSE nu au etichetă, ci sunt imprimate cu o vopsea comestibilă, non-toxică, ce este folosită și la fabricarea jucăriilor pentru copii.

Cele 99,3% ingrediente naturale din compoziția săpunurilor lichide SENSE au fost alese cu mare atenție pentru că ne dorim un produs care să încânte toate simțurile. 

Producătorul a adăugat brontide și glicerină în rețetă pentru un plus de grijă pentru pielea ta și o picătură de parfum pentru o aromă mai intensă îmbunătățită cu o tehnologie nouă de tip NeoLift.

Testele de eficacitate au arătat că Săpunurile Lichide Sense sunt potrivite pentru toate tipurile de piele pentru că nu usucă și nu irită pielea.
 
Pentru o spălare eficientă, cantitate de săpun necesară este de o singură apăsare de pompiță.

Mai mult decât atât, cantitatea de 330 ml poate fi folosită pentru 178 de spălări.

În concluzie, părerea noastră susținută și de reacțiile din social media și de pe forumuri este că Brandul Sense respectă pe deplin valori esențiale, cum ar fi acelea de a fi autentic, excepțional, inovator și implicat.
MAI POTI CITI