Păreri MAC Fast Response Eye Cream forum crema împotriva cearcănelor si a pungilor de sub ochi

Să ne facem o părere despre MAC Cosmetics Fast Response Eye Cream cremă iluminatoare împotriva cearcănelor și a pungilor de sub ochi, produse cosmetic apreciat în comentariile de pe forumuri, unde este prezentat de cumpărători a fi un ajutor excelent și cu rezultate vizibile în tratarea cearcănelor și ochilor umflați.

Utilizatorii produsului, femeile si grupa de vârsta 45-55 de ani arata scoruri mai mari pentru scalele pozitive si scoruri mai mici pentru scalele negative ale stărilor afective ale consumatorilor decât non-utilizatorii, bărbații si alte grupe de vârsta.

Ce este MAC Fast Response Eye Cream crema iluminatoare împotriva cearcanelor si a pungilor de sub ochi și pentru ce se folosește

Tratamentul pentru ochi MAC Cosmetics Fast Response Eye Cream îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea necesare.

MAC Cosmetics Fast Response Eye Cream crema iluminatoare impotriva cearcanelor pareri forumuri

Caracteristici și proprietăți terapeutice:
  • netezește liniile și ridurile fine
  • elimină pungile și cercurile întunecate de sub ochi
  • hidratează în profunzime
  • iluminează zona ochilor

Tipul de ten - pentru toate tipurile de piele

Efect - Hidratare, iluminare, lifting, împotriva cearcănelor

Când se utilizează - ziua

Substanțe active - CAFEINA

Cum se utilizează:

Produsul se aplică în jurul ochilor dimineața și/sau seara, prin tapotare cu degetele, până la absorbție


Cosmetica decorativă profesională M·A·C dictează, de mulți ani, tendințele globale în culisele modei. Colaborează cu personalități proeminente ale artei, ale modei și ale culturii pop și își asumă motto-ul  „Toate vârstele, toate rasele, toate genurile". Pentru milioane de clienți, a devenit mult mai mult decât un simplu brand de beauty.
MAI POTI CITI