NOI Seriale turcesti in 2022. Informatii despre serialele turcesti pe NETFLIX in 2022

Desi nu am ajuns la sfarsitul anului am aflat care vor fi cele mai tari serialele turcesti ce pot fi urmarite de catre publicul in ANUL 2022.

Harnici producatorii , casele de productie, sponsorii actorii si intreg stuff-ul ce lucreaza in industria serialelor turcesti nu mai avem pic de indoiala de puterea lor de munca si performantele acestora.

Haideti sa vedem despre ce seriale este vorba .

1. Serialul THE AWAKENING  aka "INTIBAH"

Se va difuza la postul KANAL D TURCIA din prima luna a anului 2022. Acest serial este asteptat de public pentru ca regia e semnata de faimoasa regizoare HILAL SARAL cea care a regizat seriale de succes precum KARA SEVDA singurul serial turcesc PREMIAT cu un EMMY INTERNATIONAL.

Actorul AYTAC SASMUZ a primit oferta de a juca in rolul principal masculin. pentru rolul feminin producatorii si-o doresc pe actrita DEMET OZDEMIR dar aceasta nu a comentat daca accepta sau nu.

Scenariul are la baza un roman scris de NUMIK KENAL Subiectul serialului. Este vorba de un tanar care cade prada obsesiei din dragoste pentru o femeie de conditie usoara.

2. Casa de productie AY YAPIM pregateste un serial care se va difuza pe FOX TV. Un scenariu scris de GOKHAN HORMUZ cel care a lucrat la serialul CUKUR aka THE PIT.

informatii seriale noi turcesti 2022

GOKHAN HORMUZ face echipa cu regizorul CAGRI BAYRAK un alt nume celebru in industrie. Rolul masculin i-a fost oferit actorului TOLGA SARITAS.

3. Pe STAR TV vom vedea in 2022 serialul remake dupa un serial american care a ridicat la vremea respectiva audentele. E vorba despre serialul american DYNASTY.

La turci serialul se numeste HANEDAN. Scenariul e scris de o alata celebra ECE YORENC răspunzătoare de succesele serialelor : KARA SEVDA, WHAT S FATMAGUL FAULT, TIDE.

Serialul se va difuza pe STAR TV. producatorii se afla in negocieri cu DEMET OZDEMIR.

4. THE KING LOSES aka KRAL KAYBEDERSE este o adaptare dupa romanciera GULSEREN BUDA YICIOGLU. Doamna a devenit recent si co proprietara a companiei care produce serialul.

Rolul principal i-a fost oferit actorului KIVANC TATLITUG. E posibil ca personajul feminin sa fie jucat de actrita BEREN SAAT.

5. THE KINGFISHER aka YALI COPKINI produs de OGM PICTURES.

Un serial asteptat pentru ca rolul principal este jucat de seducatorul STAR CAGATAY ULUSOY. Serialul va avea un singur sezon.

TOP 5 seriale turcesti pe NETFLIX in 2022

1 THE CLUB

2. THE STORY OF A SUBMARINE/BIR DENIZALTI HIKAIESI. Un alt titlu ar putea fi YAKMUS.

In rolul principal este KIVANC TATLITUG. Serialul este un SPIN- OF al serialului belgian :INTO THE NIGHT". Deja NETFLIX a dat unda verde pentru realizarea celui de-al doilea sezon si acest sezon va fi o combinatie cu serialul "INTO THE NIGHT".

3. Serialul "MIDNIGHT IN PERA PALACE" cu HAZAL KAYA in cel de-al doilea sezon. Serialul a fost produs de compania KARGI 7 o echipa turco-americana.

4. GUEST /MISAFIRIM

Se va difuza fie la inceputul anului fie in primavara 2022.

5. Serialul "FIGHT OF THE BIRD aka "KUS UCUSUN ' este produs de AY YAPIM.

Spune povestea conflictului intre doua generatii. GENERATIA X care conduce inca si GENERATIA Z care vine rapis din urma cu noi viziuni pretentii si idealuri.

Se stie ca se va face si sezonul al doilea. Criticii spun ca va fi ori un ESEC ori un MARE SUCCES.

6. Serialul "ANOTHER SELF"

Are in distributie actori faimosi cum ar fi intre altii TUBA BUYUKUSTUN si MURAT BOZ. E posibil ca distributia sa o cuprinda si pe HAZAL KAYA.

7. Serialul "THE UYSALS" aka "UYSALLAR". 

Scenarist va fi HAKAN GUNDAY iar regizor SAYLAK. In distributie ii avem pe premiatul actor pe piata internationala HALUK BILGINER.

Nu se s tie pana la urma daca va fi realizat serialul se pare ca publicul international NU AGREEAZA UMORUL turcesc.

8. Serialul "ERSAN KUMERI" ii are in distributie pe : EZGI MOLA, URAZ KAGILAROGLU, NILPERI SAHIN KAYA. Interesanta distributie de aceea serialul atrage.

Este vorba de un SITECOM dar publicul international nu e interesat de sitecom-urile turcesti.

9 .Serialul "HOT SCULL" aka "SICAK KAFA este produs de cei d ela TIMS& B.

Un subiect actual despre lupta unui virusolog de a opri pandemia de CORONAVIRUS. Nu se stie daca exista buget pentru acest serial. NETFLIX are o gramada de proiecte in 2022.

Pacat la carma regizorului este TIMUR SAVCI iar celebrul regizor s-a simtit stanjenit cand a aflat vestea despre probabil lipsa fondurilor banesti pentru a duce la bun sfarsit serialul.

10. Serialul" SAHMARAN " este produs tot de cei de la TIMS&B. Rolul principal femin ii apartine actritei SERENAY SARIKAYA pe care romanii nu au mai vazut-o de la serialul "YAMAN ".

O surpriza pentru public SERENAY va juca rolul unui SARPE care nu vrea sa isi dezvaluie identitatea.

In distributie apar si BURAK DENIZ si PINAR BULUT. Regia ii apartine lui UMUT TURAGAY.

Regizorul UMUT TURAGAY a semnat regia pentru seriale ca: "UNFINISHED CIRCLE OF LOVE" care va fi difuzat tot in 2022.

Interesul pentru serialul istoric "THE RISE OF THE EMPIRES OTTOMAN" produs ce compania KARGO 7 este atat de mare incat se va face si al DOILEA SEZON.

Producatorii nu vor sa dezvaluie nimic până la premiera sa fie o surpriza pentru public.

Alt serial de vazut in 2022 este " WHO WE ARE RUNNING FROM , MOM cu titlul turcesc " BIZ KIMDEN KACIYORDUK , ANNE". Filmarile au avut loc in CAPPADOCIA.

Serialul este o adaptare a romanului cu acelasi titlu scris de PERIHAN MAGDEN. Regia apartine LUI CEYLAN OZGUN OZALIK. Scenariul este scris de ERTAN KURTULAN.

Eroina femina va fi jobul actritei MELISA SOZEN. Producator este IRFAN SAHIN.

NETFLIX a dat unda verde pentru realizarea celui de-al doiea sezon al seoaaote chiar trei noi sezoane

Serialul vrea sa repete succesul altui serial de succes pe NETFLIX si anume "THE PROTECTOR" cu CAGATAY ULUSOY.

Apropo de actorul CAGATAY ULUSOY. Va juca in serialul aflat acum in post production cu titlul "MIRROR" sau BLACK ISTANBUL".

Serialul a beneficiat de un buget urias si pregatirile au fost lungi pentru ca in TURCIA nu se gasesc anumite facilitati tehnice care se folosesc la acest serial.

In 2022 vin si concurentii pentru NETFLIX in TURCIA isi vor face apapritia companiile DISNEY + si HBO MAX. Sa nu uitam ca niic cei de la AMAZON nu stau cu minele in san.

Se anunta un AN 2022 plin de seriale turcesti spre buucria publicului.
MAI POTI CITI