Păreri Tattoo Bodyguard Aftercare unt de corp pentru a proteja și păstra intacte tatuajele

Sî ne facem o părere despre untul de corp Tattoo Bodyguard Aftercare pentru protecția tatuajelor, un produs cosmetic apreciat îm opiniile și comentariile celor care l-au folosit de pe forumuri, atât din punct de vedere a utilității sale cât și din punct de vedere a raportului preț - calitate.

Starile afective ale consumatorilor asociate cu parerile despre produse sunt subiecte fierbinti si reprezintă un domeniu important de cercetare a consumatorilor. Profilul Mood States poate fi utilizat pentru a evalua cum stările de spirit afectează consumatorii adulti în decizia de a achiziționa un produs..

Ce este Untul de Corp – Tattoo Bodyguard Aftercare și pentru ce folosește

Este untul de corp, premium, special conceput pentru a proteja și păstra intact tatuajul, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele.

Se topește ușor la temperatura corpului, ceea ce face ca pielea să absoarbă rapid produsul, fără a lăsa urme.

Hidratează și hrănește, restaurează rapid stratul dermal și ajută la menținerea nuanțelor mai luminoase ale tatuajului. Acest produs de protecție pentru pielea tatuată va fi un sprijin de neînlocuit după vizitarea salonului de tatuaj.

Unt de Corp Tattoo Bodyguard Aftercare pt tatuaje pareri forumuri

Ce efecte are Untul de Corp – Tattoo Bodyguard Aftercare

– Păstrează culorile tatuajului intacte
– Previne decolorarea tatuajului
– Calmează iritațiile
– Hidratează pielea
– Lasă un miros plăcut
– Se absoarbe rapid și nu lasă urme

Untul de corp este un produs cosmetic recent descoperit. În 1950, inventarea televiziunii color a avut un impact extraordinar asupra industriei cosmetice, din acel moment, a început să se dezvolte, oamenii căutând să arate tot mai bine.

Oamenii au început să folosească uleiurile din nuci şi seminţe de îndată ce au descoperit cum să le extragă.

Untul de corp are rolul de a hidrata, de a catifela, de a hrăni cu ingrediente nutritive naturale pielea și de a vindeca iritațiile datorită proprietăților antiinflamatorii.

Care sunt rezultatele Untul de Corp – Tattoo Bodyguard Aftercare din opiniile celor care l-au folosit

Formula hrănitoare a untului regenerează pielea și păstrează forma clară a tatuajului, îl protejază de factorii nocivi externi din mediu și îi oferă prospețime.

UNT DE CORP TATTOO BODYGUARD AFTERCARE – 30ml ingrediente: Aqua, Elaeis Guineensis Oil, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate (and) PEG-100 Stearate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Panthenol, Cera Alba, Polysorbate 60, Pentylene Glycol, Hexyldecanol, Maltodextrin, Parfum, Carbomer, Triethanolamine, 4-T-Butylcyclohexanol, Carnosine, Ethylhexylglycerin, Cetylhydroxyproline Palmitamide, Citric Acid, Fructose, Sodium Hydroxide, Urea, Bisabolol, Diethanolamine, Aspalathus Linearis Leaf Extract, Allantoin, Brassica Campestris Sterols, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Maltose, Sodium PCA, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Stearic Acid, Trehalose, Glucose, Zingiber Officinale Root Extract, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Limonene, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional.


Cum se utilizează Untul de Corp – Tattoo Bodyguard Aftercare

Curățați bine pielea iar apoi aplicați untul pe pielea tatuată. Repetați procedura dimineața și seara sau oricând este necesar.

ATENȚIE! Aplicați Untul de Corp – Tattoo Bodyguard Aftercare doar atunci când tatuajul este vindecat!
MAI POTI CITI