Păreri Anew Vitale Cremă de zi cu spectru larg SPF 25 și cu Protinol. Mpd de utilizare.

Să ne facem o părere despre Anew Vitale Cremă de zi cu spectru larg SPF 25 de la Avon, un produs cosmetic cu recenzii bune pe forumuri unde este apreciat raportul preț / calitate.

Descoperă crema de zi cu tehnologia inovatoare Protinol™ care reduce primele semne ale îmbătrânirii pielii, cu eficacitate confirmată de testele clinice. 

Tehnologia Protinol™ susține producția de colagen, dublând cantitatea acestuia* și oferind efectul unei piele vizibil mai fină. Formula sa bogată asigură o hidratare optimă a pielii și o protejează împotriva radiațiilor UV.

Linia Anew Clinical a introdus mai multe produse care pretind că funcționează ca (sau, în unele cazuri, mai bine decât) procedurile de corecție cosmetică. 

Fie că vă gândiți la tratamente cu laser, Botox, Thermage, injecții de colagen sau chiar liposucție, reclamele pentru Anew Clinical au fost concepute pentru a vă face să regândiți această decizie.

Crema de zi ANEW Vitale conține parfum, care prezintă un risc mai mare de iritare (în special în jurul ochilor) atunci când este combinat cu activele de protecție solară pe care le conține acest produs.

Crema de zi Anew Perfecting SPF 25 cu Protinol pareri forum am folosit

PRO:
Oferă protecție solară cu spectru larg.
Textura foarte matasoasa, hidratanta.

CONTRA:
Ambalajul borcanelor nu va menține stabile ingredientele sensibile la lumină și aer odată deschise.
Amestecul de parfum și substanțe active de protecție solară sintetică prezintă un risc mai mare de reacție sensibilizată.

În concluzie, aceasta este o cremă hidratantă OK cu protecție solară pentru piele normală până la mixtă.

INDICAȚII

Pentru: reducerea primelor riduri și semne de îmbătrânire, pentru piele peste 35 de ani.

Formula antirid și tehnologia Protinol™ susțin producția de colagen, revitalizează pielea și o protejează cu protecție solară SPF25.

Rezultat: O piele vizibil mai fină, mai luminoasă și cu aspect mai tânăr.

Mod de utilizare: 

Aplică o cantitate mică de cremă pe fața și gâtul curățate anterior și masează delicat până la absorbția completă. Fiind o cremă cu protecție solară UV, îți recomandăm să o folosești cu 15 minute înainte de expunerea la soare.


COMPOZȚIE

Ingrediente active: Octinoxat 7%, Octisalat 4,5%, Oxibenzonă 4%, Avobenzonă 2,8%; Ingrediente inactive: apă, dimeticonă, glicerină, PEG-8, salicilat de butiloctil, alcool cetearilic, trisiloxan, tiodipropionat de dilauril, fitol, alcool behenilic, acid tiodipropionic, pantenol, mesiloxibenzil metoximetil, lioxietil palmitracet, feroxietil, palmitrazofil, feroxipeptidă -10, Extract de rădăcină Kaempferia Galanga, polisorbat 60, Ceteareth-20, copolimer hidroxietil acrilat/acriloildimetil taurat de sodiu, polimer încrucișat de dimeticonă, izohexadecan, carbomer, hidroxid de sodiu, EDTA disodic, hexanedil, 2 fraglyl, 2 Fragrance.
MAI POTI CITI