NUNTA OZGE GUREL si SERKAN CAYOGLU in 2022. Ce rochie fabuloasa va purta mireasa?

Nunta de vedete in 2022. Actorii turci OZGE GUREL si SERKAN CAYOGLU se casatoresc. Vezi cand va avea loc nunta, cine sunt invitatii si ce rochie de mireasa va avea OZGE GUREL!

OZGE GUREL frumoasa actrita a carei biografie va invit sa o cititi intr-un articol mai vechi traieste cea mai frumoasa perioada a vietii.

Iubitul lui OZGE actorul model SERKAN CAYOGLU a cerut-o in casatorie dupa sase ani de relatie. Cererea in casatorie a avut loc intr-o vacanta in AMERICA de anul acesta.

Frumosii OZGE si SERKAN formeaza unul din cele mai stabile cupluri din industrie.

POVESTEA DE DRAGOSTE a actorilor OZGE GUREL &SERKAN CAYOGLU

Serialul "CHERRY SEASON " cel care i-a adus recunoasterea si faima actorului model SERKAN CAYOLU i-a prilejuit si ocazia de a-si intalni marea dragoste.

OZGE GUREL si SERKAN CAYOGLU s-u cunoscut in 2014 pe platourile de filmare ale serialului cu titlu original "KIRAZ MEVSIMI". Si de atunci din 2014 relatia lor a evoluat.

poze nunta OZGE GUREL si SERKAN CAYOGLU

 CINE ESTE MIRELE SERKAN CAYOGLU?

SERKAN CAYOGLU si fratele sau ERKAN au parasit TURCIA pe cand ERKAN avea 7 ani. TATAL UMUT CAYOGLU a vrut sa le ofere o educatie si un trai mai bun.

Mama SEDA si-a urmat sotul in GERMANIA ea fiind nascuta si crescuta in TURCIA.

SERHAN CAYOGLU s-a nascut in ZODIA GEMENILOR la 23 mai 1987 in GERMANIA la KARLARULE.

Un fizic de invidiat si zambet larg care i-au permis sa incepa o cariera si in modelling.

A urmat cursurile FACULTATII DE ECONOMIE in cadrul UNIVERSITATII ERLANGER. Pana la 25 de ani SERKAN a trait In NUREMBERG, GERMANIA.

De ce nu seamana SERKAN cu fratele sau ? Pentru ca sunt frati de tata. SERKAN isi iubeste fratele si adora sa isi petreaca timpul liber cu familia.

ERKAN este casatorit de mai multa vreme dar uite ca a venit si timpul lui SERKAN va face nunta mare la vara viitoare.

SERKAN CAYOGLU a luat lectii de actorie atunci cand a decis sa revina in TURCIA. Profesori i-au fost UMUT CIRAK si DOLUNAY SOYSAL.

UMUT CIRAK detine un atelier de actorie CIRAK S MODERN TECHNIQUES ATELIER. In afara acestor cursuri a mai urmat si alte seminarii si workshop-uri de actorie.

In timpul facultatii SERHAN a cochetat si cu modellingul si in prezent accepta ofertele venite de a pasi pe catwalk si de a face reclame.

SERKAN CAYOGLU si-a facut debutul in serialul cu KIVANC TATLITUG asa ca multi alti actori si actrite in serialul KUZEY GUNEY serial care a rulat si la noi.

In 2014 a capatat faima si recunoastere in serialul CHERRY SEASON unde si-a intalnit marea dragoste.

In 2016 a jucat in serialul LOVE OF MY LIFE aka HATATIM ASKI personajul DEMIR.

Intre 2018-2019 a jucat in serialul HALKA persoajul CIHANGIR unde a avut-o ca partenera pe HANDE ERCEL.

Tot in 2018 a mai jucat in serialul BORUU titlu original care a devenit apoi "WOLVES". Din nou SERKAN a jucat impreuna cu iubita OZGE GUREL.

NUNTA in vara 2022

Despre partenera , iubita si viitoarea sotie SERKAN CAYOGLU spune ca este O FEMEIE PUTERNICA cu personalitate.

De multe ori l-a sprijinit si ghidat fiind mai veche in meserie. SERHAN spune ca OZGE are propriile idealuri si visuri nu este femeia care sa depinda de barbat.

In plus are simtul imorului si este si frumoasa. OZGE GUREL femeia increzatoare si puternica a fost ceruta in casatorie.

OZGE si SERHAN nu au dorit sa dea amanunte presei in privinta nuntii.

Ei asteapta vara sa isi duca visul la indeplinire. Deocamdata SERHAN CAYOGLU joaca intr-un serial in CIPRU.

Dupa terminarea filmarilor cei doi vor face si logodna si nunta. Daca SERHAN viseaza sa locuiasca in AMERICA sau PARIS sau LONDRA acum e sigur ca viata lor va fi in TURCIA.

Amandoi iubesc calatoriile si viata tihnita de familie. De multe ori se plimba pe malul BOSFORULUI si fericirea li se citeste lesne.

Un cuplu sudat de sase ani impreuna OZGE GUREL si SERHAN CAYOGLU isi vor uni destinele in vara lui 2022.

Tineri, frumosi un cuplu de actori indragit si admirat. Le uram de pe acum "CASA DE PIATRA". Vom reveni cu amanunte despre nunta lor.
MAI POTI CITI