Biografia actritei ASUDE KALEBEK aka RASEL DEBUT de succes în serialul turcesc NETFLIX - CLUBUL

Wiki ASUDE KALEBEK (22 de ani), biografie, data nasterii, vârstă, înălțime, iubit si seriale în care a jucat.

Daca va intrebati cine este actrita ASUDE SELMA KALEBEK va spun ca este o DEBUTANTA in actorie aflata la primul rol in primul ei serial si nu orice serial ci unul ce se difuzeaza pe NETFLIX.

Despre serialul de pe NETFLIX si anume CLUBUL aka KULUP se vorbeste in presa turca de cateva zile. La modul apreciativ.

Serialul a avut premiera in 5 noiembrie 2021. La premiera au asistat 80 de persoane carora li s-a facut testul anti COVID si care aveau si certificatul verde.

In mare v-am mai povestit despre subiectul serialului CLUBUL. O poveste impresionanta, actori unul si unul decoruri, costume extraordinare.

Pe langa povestea interesanta si nu tocmai obisnuita serialul atrage atentia prin distributia actorilor. Si ce personaje!

ASUDE KALEBEK biografie varsta inaltime wiki iubit

Cine joaca in acest serial turcesc de pe NetFlix? Actorii sunt : GOKCE BAHADIR, FIRAT TANIS, SALIH BADEMECI, METIN AKDAR, BARIS ARDUC si cea mai tanara dintre toti actrita ASUDE KALEBEK.

Pe numele intreg din buletin ASUDE SELMA KALEBEK s-a nascut la ISTANBUL in zodia GEMENI la 18 iunie 1999. Are o sora mai mica.

ASUDE la 22 de ani a debutat alaturi de nume mari de actori ce sa spunem nu e putin sa debutezi intr-un serial pe NETFLIX care iti ofera de la bun inceput o vizibilitate internationala.

Si sa ii dai replica unui actor precum BARIS ARDUC? E nebunie.

Tanara viitoare actrita spun asta pentru ca e inca studenta A avut parte de un DEBUT STRALUCITOR.

A jucat extraordinar si nu a avut emotii are un mare potential in a deveni STAR. A stat de vorba cu presa si le-a multumit tuturor pentru sprijin.

ASUDE a vorbit presei in seara premierei despre modul in care acest prim rol din cariera a SCHIMBAT-O si despre multe lucruri pe care le-a invatta pe platourile de filmare.

Si actorul BARIS ARDUC a laudat-o pe ASUDE spunand ca are un adevarat potential de MARE ACTRITA si despre modul minunat in care s-a descurcat la prima intalnire cu personajul sau.

ASUDE nu s-a ferit sa povesteasca si despre partea mai grea a rolului . I-au fost dre ajutor discutiile cu cei doi regizori.

In serial tanara care studiaza la UNIVERSITATEA BOGAZICI din ISTANBUL o joaca pe RACSHEL RASEL ASEO.

O tanara care a avut parte de o viata dificila inca din primii ani. Mama sa a abandonat-o iar tatal ei murise motiv pentru care RASEL creste intr-un orfelinat.

Anii grei ai copilariei greutatile suferintele vita de orfelinat au transformat-o intr-o tanara care e cappabila sa iis paorte de grija si in plus a devenit o fatacum se spune "damn ass".

Cand RASEL isi intalneste mama viata ei se schimba si descopera lucruri din trecutul mamei care o vor marca.

O intamplare nefericta a avut loc in urma cu cativa ani a lasasta urme si chiar un SCANDAL dar ASUDE a invatta din asta.

Urma sa dea la liceu si punctajul la matematica NU A FOST LUAT IN CONSIDERARE intrucat s-a spus ca a COPIAT. Drept pentru care ASUDE s-a simtit nedreptatita.

Spunea ca a invatta din grei trei ani d ezile pentru a intra la un liceu bun si acum in urma intamplarii e nevoita sa mearaga la acealsi liceu la acre merg cei mai slabi pregatiti.

Parintii ei care sunt profesori au luptat pentru a i se face dreptate fetei. Intr-un FINAL s-a adeverit CA eleva ambitioasa ASUDE SELMA KALEBEK NU COPIASE.

Au trecut zilele acelea si ce frumos si-a pregatit drumul in viata ASUDE.

A jucat deja in piese de teatru la facultate la TEATRUL DE ARTA din ISTANBUL. ASUDE are un chip de papusa si o minte brici.

Curajoasa ,ambitioasa a INCEPUT CU DREPTUL. A debutat intr-un serial pe NETFLIX despre care tota lumea vorbeste.

Nu se pune nicicum problema unui iubit pentru ca ASUDE KALEBEK iis concentreaza energiile asupra carierei. Si mai este si facultatea.

Viitorul suna bine pentru viitoareae actrita cu potential de star ASUDE SELMA KALEBEK. "BONNE CHANCE", ASUDE KALEBEK. !
MAI POTI CITI