GLUME cu MOȘ NICOLAE. Cele mai tari GLUME amuzante despre Moș Nicolae.

Cele mai bune bancuri si glume de MOS NICOLAE. Bancuri amuzante cu Moș Nicolae pentru ghetuța moșului care știe de glume! Cele mai haioase bancuri cu Mos Nicolae!

• In goana dupa cat mai multe cadouri de Mos Nicolae, copiii de bogați au ajuns sa recurga chiar si la chirurgia plastica, facandu-si operatii de marire de ghetute.

• În Ardeal, deoarece timpul trece mult mai lent, cele mai căutate cadouri de Moş Nicolae sunt... inimioarele de Sfântul Valentin şi iepuraşii de ciocolată de Paşti.

• În multe cazuri, fetele nu mai așteaptă să vină Mosu’ la ele, ci se duc singure să își aleagă un Moș generos care să le dea multe cadouri.

• Un barbat ii cumpara sotiei sale de Mos Nicolae un frumos si superb inel cu diamant.
– Credeam ca sotia ta isi doreste o masina sport, spune prietenul sau.
– Asa e, dar unde gaseam eu un BMW fals care sa coste o nimica toata?

bancuri amuzante mos nicolae glume proaste cu ghetuta mosului

• Un copil îi scria lui Moş Nicolae: „Dragă Moşule, aş vrea să-mi aduci: un căluţ de lemn, o cutie cu bomboane de ciocolată, o trotinetă, un căţeluş… Tatăl copilului, din spatele uşii, şopteşte disperat: – Şi-atât!! Liniştit, piciul, auzindu-i glasul, încheie amărât: ”Şi… atât”

• Președintele a transmis pe facebook ca va lustrui cu atentie si deosebit interes ghetutele prezidentiale pentru a-l primi pe Moș Nicolae, iar daca va fi multumit de daruri il va propune pentru a fi decorat cu ordinul Steaua sus rasare.

• Cadouri de la moşul Trei prietene discutau: – Mie mi-a adus Moş Nicolae un telefon! – Mie mi-a adus un colier frumos! – Mie nu mi-a adus nimic dar a rămas până dimineaţă…

• Anunt important! Anul asta, fiind criza financiara, Mos Nicolae scuza pe cei care nu mai au ghetute si va lasa cadourile in papuceii de casa!

•  Un copil optimist si unul pesimist il asteapta pe Mos Nicolae. Pesimistul e sigur ca nu o sa primeasca mare lucru, optimistul nu mai poate de incantare si abia asteapta sa vada darurile.

Vine Mosul, copilul pesimist primeste super-cadouri: trenulete, masinute, ciocolata, tot ce i-ar fi putut trece prin cap. Copilul optimist primeste … o balega.

Se intalnesc copiii si schimba impresii:

Pesimistul:
– Mai, eu am primit un trenulet, dar nu e prea mare, o masinuta, dar nu e culoarea pe care o vroiam, si ciocolata, dar e cu lapte si fara alune… si asa mai departe.

Optimistul rade incantat:
– Mai, eu am primit un cal, dar nu-l gasesc!

Dacă bancurile și glumele cu Moș Nicolae nu va încântă atunci puteți cauta informații despre Mos Nicolae cantec stii la noapte cine vine, cine a fost Mos Nicolae lectura dupa imagini sau Mos Nicolae a pregatit pentru copii un sac cu acadele etc.
MAI POTI CITI