ASIA Express câștigători 2021. Este IREAL Mihai și Elwira Petre au câștigat FINALA Asia Express Sezonul 4 2021.


Câți bani au primit câștigătorii Asia Express 4 ➣ Asia Express sezonul 4 castigator ➣ cine sunt castigatorii asia expres 2021 ➣ finala asia express sezonul 4 ➣ Mihai și Elwira Petre finala Asia Express sezonul 4.

S-a aflat cel mai mare secret al finalei Asia Express sezonul 4, 2021! Mihai Petre și Elwira Petre este una dintre perechile care s-au calificat în semifinala Asia Express 2021, sezonul 4, de pe Drumul Împăraților, alături de alte trei echipe.

Potrivit surselor vehiculate în redacțiile ziarelor de cancan, dintre cele 9 perechi de vedete, lupta finală la Asia Express 4 s-a dat între Mihai & Elwira Petre și Cuza & Emy

Cei care au ajuns primii în fața Irinei Fodor și au câștigat marele premiu Asia Express 2021 în valoare de 30.000 de euro sunt Mihai și Elwira Petre.

wiki cine a castigat asia express sezinul 4 2021

Câștigătorii Asia Express 2021 sezonul 4. Mihai Petre și Elwira și povestea nespusă a participării lor la acest show de televiziune

“Când am primit propunere de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba de amândoi. 1000 de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil?

Recunosc că sunt o femeie foarte curioasă. Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi! Atât de curioasă, încât nu am putut sa ratez Asia Express. Ce ne așteaptă? Nu știu! Dar vreau sa văd!”, a declarat sincer într-un interviu Elwira Petre, înainte de a porni pe Drumul Împăraților.

La rândul său, șoțul și colegul său de aventură, Mihai Petre le-a dezvăluit fanilor săi pe contul său de Instagram că plecarea la Asia Express este „marea ieșire din zona de confort”. Și iată că această decizie le-a adus titlul de câștigătorii Asia Express 2021.

“Marea mea ieșire din zona de confrot se întâmplă anul acesta la Asia Expres. Mai greu nu cred că se putea. Hai să continuăm să trecem prin viață în pași de dans, Elwira Petre!”, a scris Mihai Petre, pe rețelele de socializare.

Concurenții „Asia Express” au pornit în 2021 pe Drumul Împăraților, ce i-a purtat prin Turcia, Georgia, Iordania și în cele din urmă Israel, punctul decisiv al cursei. 
MAI POTI CITI