Ce înseamnă când Iubitul tău îți întoarce Spatele când Dormi

Chiar dacă în general se caută informații despre poziții de dormit hernie de disc sau poziții de dormit pentru lombosciatica si poziția corecta de dormit noi îți vom explica ce înseamnă atunci când bărbatul doarme cu spatele la tine!

Descifrarea motivelor pentru care  bărbatul doarme cu spatele este una bazata pe studii științifice!

De multe se crede în mod eronat că, cu cât un cuplu este mai apropiat, cu atât mai multă iubire au unul pentru celălalt și că, dacă dorm separat, înseamnă că nu se iubesc la fel de mult, dar nu este necesar să dormi împreună toată noaptea pentru a îți arăta dragostea.

Însă cercetătorii Universității din Hertfordshire au stabilit că poziția de dormit nu este la fel de importantă ca distanța – cu cât partenerii erau mai departe unul de celălalt, cu atât mai proastă era dinamica relației lor.

wiki ce inseamna cand iubitul tau doarme cu spatele la tine

În interpretarea rezultatelor studiului, cercetătorii au concluzionat că, prin faptul că se află unul cu spatele la celălalt sau dorm fără să se îmbrățișeze tot timpul, cuplurile au o legătură puternică de încredere și confort.

Acest lucru înseamnă că partenerii își păstrează individualitatea, creându-și propriul spațiu cu această poziție și nu au nevoie să fie unul lângă celălalt tot timpul, deoarece există încredere și dragoste între ei.

Cu toate acestea, contactul este un element important, deoarece, potrivit sondajului, acesta este cel care determină nivelul de satisfacție sau de fericire între cupluri.

Adică, unii îndrăgostiți pot dormi cu spatele unul la celălalt, dar rămân suficient de aproape pentru a-și arăta dragostea fără să se îmbrățișeze neapărat.

Poziția de dormit „Liberty” (sau spate la spate) se întâmplă să fie, de asemenea, cea mai comună în rândul cuplurilor, 28% adoptând poziția.

Indiferent de poziția în care dormi, dacă te chinui să taci din cauza obiceiurilor enervante de somn ale partenerului tău (sau poate că se trezește mai devreme decât tine), atunci cu siguranță merită să încerci câteva dintre acestea:

♦ Nu te culca niciodată după ce te-ai certat. Destresează-te cu o baie caldă, muzică liniștită sau chiar cu yoga.

♦ Încercați să faceți compromisuri în ceea ce privește programul de somn, mai ales dacă unul dintre voi este pasăre de noapte, iar celălalt se trezește devreme.

♦  Dacă sforăi, atunci evită să dormi pe spate. Acest lucru ar putea salva partenerul dvs. de mult somn perturbat. În plus, vizitați un medic dacă problema devine gravă, deoarece poate fi un semn de probleme de sănătate.

♦ Evitati cofeina inainte de culcare.

♦ Încearcă să dormi goală. Contactul piele pe piele poate stimula producția de oxitocină, cunoscută și sub numele de „hormonul iubirii”, care poate combate stresul și hipertensiunea arterială, precum și să te facă să te simți mai aproape de partenerul tău.
MAI POTI CITI