CARMINA OLIMPIA COTFAS biografie, vârstă, înălțime, zodie

Vezi care este biografia CARMINA OLIMPIA COTFAS (vârsta 21 de ani) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are CARMINA COTFAS și care este anul nașterii. Wiki cine este si care sunt cele mai interesante poze cu CARMINA COTFAS de pe pagina ei de Instagram @carminacotfas

Conform biografiei CARMINA OLIMPIA COTFAS (înălțime 182 cm) este născută într-o zodie norocoasă la Târgu Mureș, locuiește în Cluj-Napoca și este studentă în anul III la Facultatea de Istorie. 

Carmina, e model, apare într-o mulțime de campanii și a fost prezentatoare la postul de televiziune Orizont TV.

Carmina Olimpia Cotfas a începuta cariera în modelling-ul încă de la vârsta de 14 ani în urma unui casting al agenției City Models Cluj.

Carmina desemnată Miss Universe România, își dorea să devină profesor universitar, dar acum va pune pe locul doi acest vis. 

wiki CARMINA OLIMPIA COTFAS biografia varsta inaltimea

A absolvit Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” Târgu-Mureș și acum este studentă în anul I la Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității ”Babeș-Bolyai”, specializarea Istorie.

Visul ei este să conducă prin exemplu și să-i împuternicească pe ceilalți să devină oricine își doresc ei să fie, nu ceea ce societatea se așteaptă ca ei să fie.

Carmina crede în egalitatea de șanse; ”... circumstanțele nașterii tale nu ar trebui să-ți determine viața — ar trebui să fie alegerea ta.

Tânăra va reprezenta România la concursul internațional, care se va desfășura în Israel, la sfârșitul acestui an și speră că va aduce în țară trofeul.

De-a lungul anilor Carmina a participat la mai multe prezentări, concursuri de miss (2016 – a câștigat titlul de Miss Transilvania Fashion în cadrul Miss Transilvania, 2018 – Top 10 Romania în cadrul Romanian Info Fashion Festival, 2018 – Miss Popularitate/ locul II Miss City – acordat de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. 

În 2019 – a câștigat titlul de Miss Târgu Mureș).

Carmina a prezentat colectiile unor nume celebre in lumea designerilor de moda – Romanita Iovan, Michal Negrin, Anca Farcas, Luminita Balazs, Anda Barac, Stefania Veronica Borodi, Gina Cas, Casa de moda LANY’S etc.

Acum, Carmina va reprezenta România la Miss Universe 2021, care va avea loc în Israel.

Miss Universe România va îmbrăca o rochie creată de designerul Israelian Aviad Arik Herman, inspirată de portul Reginei Maria a României. 

Ținuta este împodobită cu 10.000 de cristale Swarovski în culorile tricolorului, iar valoarea ei depășește 20.000 de dolari.
MAI POTI CITI