Ducray Keracnyl Glycolic păreri forumuri cremă de curățare împotriva punctelor negre. Mod de utilizare.

Evaluare păreri forum, opinii și recenzii scrub Ducray Keracnyl Glycolic+, o cremă modernă de curățarea a punctelor negre și a petelor de pe față:

♦ Utilitatea produsului cosmetic: 4,44 din 5
♦ Funcționează produsul cosmetic așa cum este descris în prospect: 4,48 din 5
♦ Este produsul cosmetic usor de utilizat: 4,43 din 5
♦ Este produsul cosmetic de calitate bună: 4,51 din 5
♦ Acțiune rapida: 4,47 din 5
♦ Formula de mare putere: 4,42 din 5
♦ Ingrediente de calitate: 4,45 din 5
♦ Dovedit clinic că arată rezultate: N/A
♦ Au avut altii o experienta buna cu produsele cosmetice Ducray Keracnyl: 4,50 din 5

Descriere Ducray Keracnyl Glycolic+

Crema de față Ducray Keracnyl Glycolic+ oferă tenului îngrijirea pe care o merită.

Promovează dispariția punturilor negre și patelor datorită sinergiei patentate de Celastrol și Myrtacine®, această cremă acționează asupra tuturor factorilor care provoacă pete și puncte negre și reduce excesul de sebum.

Sebumul este redus datorită ingredientelor active sebo-reglatoare și matifiante.

MYRTACINE este un ingredient activ care ajută la lupta împotriva bacteriilor C.acnes prin limitarea formării sale de biofilm. Myrtacine calmează pielea și corectează petele.

Beneficii

• limitează formarea punctelor negre
• reducerea producției excesive de sebum
• contractă porii

pareri Ducray Keracnyl Glycolic forum crema curatare puncte negre


De la 8 zile: reduce semnificativ petele și punctele negre. Studiu clinic de eficacitate și toleranță. % de satisfacție la T 8 zile la 39 de subiecți Adulți/adolescenti. 2 aplicații pe zi.

De la 8 zile: -45% secretie de sebum Studiu clinic de eficacitate și toleranță efectuat pe 39 de subiecți (adulți/adolescenti); 2 aplicatii pe zi (dimineata si seara). Măsurare instrumentală cu sebumetru. Rezultate la T 8 zile.

De la 8 zile: Netezește textura pielii. Studiu clinic de eficacitate și toleranță. % de satisfacție la T 8 zile la 39 de subiecți Adulți/adolescenti. 2 aplicații pe zi

COMPOZIȚIE

water (aqua) caprilic / capric glicerina oryza sativa (rice) amidon (oryza sativa amidon), acid glicolic. alcohol behenilic alcohol cetearil alcohol arahidilic. stearat de gliceril. hidroxid de sodiu. arahidil glucozid bisabolol cetearil glucozid. parfum (parfum). laurat de gliceril. helianthus annuus (floarea- soarelui ) ulei de seminte ( helianthus annuus seed oil) extract de frunze de myrtus communis pentylen glicol, benzoat de sodiu. clorura de sodiu. stearil glicirrhetinat tocoferol. extract de call de tripterygium wilfordii. gumă xantan

Mod de utilizare

Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. 

Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară.

Aplicați o dată sau de două ori pe zi pe pielea curată și uscată timp de cel puțin 6 săptămâni. Foarte buna baza de machiaj.

Pentru o îngrijire completă și optimă, se recomandă să utilizați gelul spumant pentru față și corp KERACNYL pentru a vă curăța fața înainte de a aplica Crema KERACNYL GLYCOLIC+.

Contraindicatii

Limitați expunerea la soare în timpul utilizării acestui produs sau folosiți protecție solară. În caz de disconfort, este indicat să distanțați aplicarea produsului și să-l utilizați la jumătate mai des. 

A nu se utiliza pe pielea iritata.
MAI POTI CITI