KHADI Vopsea de păr naturală Blond închis păreri forumuri: oferă volum și o strălucire intensă și vopsește părul alb.

Despre vopseaua de par Khadi numai păreri bune pe forumurile despre vopsea de par naturala din plante. Clientele și-au exprimat în general opinii și recenziile pozitive despre vopseaua naturală de păr Khadi apreciind în comentariile lor eficiența în acoperirea firelor de păr albe.

Utilizatorii vopselelor naturale de păr KHADI, femeile si grupa de vârsta 25-45 de ani arata scoruri mai mari pentru scalele pozitive si scoruri mai mici pentru scalele negative ale stărilor afective ale consumatorilor (PoMS) decât non-utilizatorii, bărbații si alte grupe de vârsta.

Catalogul Khadi contine o paleta larga de produse cu ingrediente provenite din medicina ayurvedica - vopsea pentru par, vopsea henna, masti de par, masca de fata, sampoane si pudre pentru stimularea cresterii parului etc.

Vopselele de par Khadi sunt certificate de BDIH si contin Henna, Amla, Bringaraj, Shikakai, Jathropha, Neem etc.

Descriere informații despre KHADI Vopsea de păr naturală Blond închis

Henna Blond Inchis Khadi este o vopsea de par 100% naturala pe baza de plante ayurvedice, 100 gr 

pareri vopsea naturala khadi forum catalog produse

Vopseaua de par vegetala Blond Inchis Khadi confera parului o nuanta de blond inchis cenusiu fara reflexe rosiatice.

Vopseste parul alb, firele albe, si parul deschis la culoare (blond). Culoarea care se obtine este permanenta. 

Este un adevarat tratament pentru par deoarece intareste radacina, mentine scalpul curat, confera parului luminozitate si un aspect sanatos.

Aplicata pe parul inchis la culoare, vopseaua Khadi Blond Inchis nu va schimba culoarea dar va oferi parului stralucire si volum. 

In functie de nuanta de blond pe care se aplica, vopseaua de par Blond Inchis Khadi poate inchide putin culoarea. NU deschide parul la culoare deoarece nu contine decolorant.

Vopseaua de par Khadi Blond Inchis contine în compoziție doar plante fiind 100% naturala: indigo, cassia, henna, extract de rodie, jatropha, lemn de sappan, nuc negru, extract de stejar, pudra de rubarba, aloe vera, etc. 

Extractul de rodie are proprietati antioxidante datorita catitatii mari de vitamina C pe care o contine. Stimuleaza cresterea parului si confera parului vitalitate. Aloe vera hidrateaza si confera parului stralucire. Extractul de nuc negru confera intensitate culorii si stralucire.

Nu contine conservanti, decolorant, coloranti artificiali, amoniac, peroxid sau aditivi chimici. Vopselele de par Khadi sunt produse In India conform traditiei ayurveda dar la standarde germane fiind certificate natural de BDIH conform certificarii europene COSMOS.

Timp de actionare: 30 – 60 minute in functie de intensitatea dorita. Lasata sa actioneze 30 de minute se obtine o nuanta de blond deschis-mediu, lasata sa actioneze 60 de minute se obtine un blond inchis. 


Mod de utilizare Vopsea Khadi Blond Inchis: 

- aplicati pe parul umed, proaspat spalat cu un sampon fara silicon si uscat doar cu prosopul 

- amestecati vopseaua Blond Inchis Khadi cu apa la 50°C (temperatura apei este foarte importanta motiv pentru care se recomanda utilizarea unui termometru- vezi AICI termometrul Khadi).

Pentru stabilizarea culorii se poate adauga o lingurita de sare la 50gr de vopsea. 

- vopseaua de par se aplica calda pe parul umed, se acopera cu boneta de plastic disponibila in cutie peste care se infasoara un prosop (se poate utiliza si casca de coafor) 

- vopseaua Blond Inchis Khadi se lasa sa actioneze 30-60 de minute 

- clatiti vopseaua de pe par cu apa calduta si evitati sa folositi sampon, balsam, alte produse de styling si evitati utilizarea uscatorului de par (daca se foloseste este recomandat ca temperatura sa NU fie ridicata) 

- asteptati cel putin 24- 48 de ore inainte de a spala din nou parul si de a folosi produse de styling (balsam de par, fixativ, gel de par, spuma, etc). 

Inainte de a spala parul dupa prima vopsire se recomanda folosirea unui ulei Khadi pentru stabilizarea culorii.

Acesta se aplica la 2-3 zile de la vopsire ca si masca de par timp de 20-30 de minute inainte de a sampona parul. - rezultatul depinde de timpul de actionare, cu cat timpul de actionare al vopselei este mai mare cu atat culoarea care se obtine va fi mai intensa - vopseaua de par Blond Inchis trebuie sa se amestece cu apa la 50°C - se recomanda efectuarea testului de culoare pe o suvita

Recomandari: in cazul in care se doreste o nuanta mai intensa se poate realiza o vopsire in 2 pasi: prima data se aplica blond auriu, blond deschis sau blond mediu dupa care se aplica blond inchis. 

In caz de par decolorat blond sau degradat se recomanda aplicarea inainte de Blond Inchis a blondului deschis sau a pudrei neutre (pudra de cassia)
MAI POTI CITI