Păreri Sistem pentru îndepărtarea vopselei permanente Color Time DT100 forum cosmetice bune de calitate

Pe forumuri, părerile despre sistemul pentru îndepărtarea vopselei permanente - Color Time - DT100, flacon reducator 110ml, activator 110ml, oxidant 110ml sunt în marea lor majoritate pozitive și exprimă pe ton analitic opiniile de mulțumire și anticipare ale cumpărătorilor.

Ce este și pentru ce se folosește

Recomandam utilizarea acestui sistem in cazul in care nu mai sunteti incantata de culoarea aleasa pana acum si doriti sa va schimbati complet lookul, sau culoarea aleasa ultima data a fost nepotrivita si doriti repede sa remediati greseala. 

Produsul contribuie la inlaturarea totala a culorii permanente de pe firul de par. 

Formula sa avansata contine un balsam special, ce permite indepartarea culorii parului colorat cu vopsea permanenta, pastrand totodata pigmentul natural al parului. 

Sistem pentru indepartarea vopselei permanente Color Time  DT100 pareri forumuri

Contine 3 produse: reducator, activator si oxidant 3%. 

In cazul colorarii parului cu vopsea permanenta pe baza de oxidant, culoarea este formata dintr-o serie de molecule mici care sub efectul oxidantului, se unesc intre ele si formeaza molecule de culoare gigant, creand astfel culoarea dorita.

Aceasta reactie de oxidare are loc in interiorul firului de par si o data finalizata reactia, moleculele de culoare devenind foarte mari sunt prinse intre placile de cheratina ale firului de par. Acesta este motivul pentru care multe culori sunt numite permanente. 

Acest produs de decolorare este diferit fata de produsele bine cunoscute de decolorare, precum pudra decoloranta, emulsii iluminatoare, diferite geluri si uleiuri, atat datorita modului de actionare cat si prin rezultatele obtinute.

 Produsele enumerate au un efect oxidant distrugand moleculele ce contin pigmenti de culoare si eliminand culoarea.

Din pacate, astfel de produse datorita procesului de oxidare, distrug si parul si irita scalpul, in timp ce indepartarea culorii nu este intotdeauna completa.

Spre deosebire de aceste produse, Decolor Time nu are efect de oxidare. Elimina doar colorantul permanent nu si pigmentul natural al parului. Acesta are un efect reducator si contine molecule reducatoare active. 

Moleculele mari de culoare sunt fragmentate si reduse la dimensiuni mai mici si ca urmare, acestea nu mai pot ramane intre placile de cheratina putand fi utor indepartate prin spalare. 

Culoarea parului vopsit poate fi eliminata complet (spre deosebire de alte produse de oxidare). 

Metoda nu este una agresiva. Practic, acest produs nu deterioreaza parul, nici pigmentii naturali ai acestuia (comparativ cu produsele de oxidare traditionale), iar produsul poate fi utilizat de mai multe ori intr-o perioada scurta de timp. 


Metoda mentionata anterior face ca produsul sa fie perfect in cazul schimbarii culorii parului dumneavoastra. Este ideal in cazul refacerii culorii naturale a parului.

Formula sa unica contine balsam special pentru ingrijirea parului, lasand astfel parul moale, lucios si plin de vitalitate. 

Cutia contine: un flacon cu reducator - 110ml, un flacon cu activator - 110ml, un flacon cu oxidant 3% - 110ml, o pereche de manusi, instructiuni de folosire, capac universal de dozare.
MAI POTI CITI